Ezekre a változásokra számíthatunk a Fortnite competitive módjaiban

Ezekre a változásokra számíthatunk a Fortnite competitive módjaiban

Alig, hogy bekerült a játékba a Ranked, máris további fontos újítások érkeznek.

Múlt héten véglegesen kikerültek az Aréna módok a Battle Royale-ból, és átvették a helyüket a Rangsorolt mérkőzések. Köszönhetően ennek a változtatásnak, ismét értelmét látjuk a competitive részlegnek, mely az elmúlt időszakban már jócskán haldoklott.

Azonfelül, hogy ezentúl különböző rangokba leszünk besorolva, további változásokra is számíthatunk, melyek nem csak a Ranked, hanem az összes verseny menetét is érintik.

iFireMonkey – az ismert szivárogtató –, de több másik leaker is megerősítette, hogy ezentúl minden competitive játékban 500 nyersanyag a maximum – amit ugyanakkor gyorsabban tudunk majd összeszedni –, minden kiiktatott játékos dob 50 fát, téglát és vasat, ami pedig valószínűleg a legfontosabb, hogy mostantól a kivégzések után nem kapunk vissza életerőt, vagy adott esetben pajzsot.

Utóbbi az, ami sokaknál kiverte a biztosítékot, ugyanis ez a rendszer nagyban elősegítette a harcok kialakulását. Így, hogy egy megnyert csata után nem csökkentik az elszenvedett sebzésünket, kevésbé fogja megérni keresni a küzdelmeket.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Eddig, hogy tetszik nektek a Ranked?

  • 0 %
  • 67 %
  • 33 %