Nem sokon múlt, hogy Keanue Reeves is csatlakozzon a Fast X csapatához

Nem sokon múlt, hogy Keanue Reeves is csatlakozzon a Fast X csapatához

Végül nem jött össze a megállapodás és egy másik színész kapta a rosszfiú szerepét.

Sokan szeretnék már, hogy végre eltűnjön a süllyesztőbe a Halálos iramban franchise, eközben Vin Diesel köszöni szépen, jól érzi magát és nem csak a lezárást akarja elnyújtani – miután a stúdió trilógiát szeretne a két rész helyett –, de további spin-offokon is dolgozik. Ráadásul a Fast X 2023-ban a második legjobb nyitóhétvégét produkálta a moziban bemutatott filmek között, ami elég jó eredménynek mondható.

Az elmúlt tíz epizódban pedig számtalan nagy név megfordult már, de úgy tűnik még mindig nem volt elég a Hollywoodi hírességekből, hiszen kiderült, hogy nem sokon múlt Keanu Reeves szerződtetése az új felvonásra. Évek óta pletykáltak már arról, hogy Reeves feltűnik majd egy Halálos iramban produkcióban, és nem volt alaptalan ez a hír, mivel a John Wick sztárja tényleg elég közel állt ahhoz, hogy bekerüljön a Fast X-be. Alan Ritchson, aki egy Aimes nevű gonosztevőt alakít, arról számolt be, hogy nem ő volt az első számú kiszemelt erre a szerepre.

Az Entertainment Weeklynek nyilatkozva Ritchson elmesélte, hogy a szerencsének és a jó időzítésnek köszönheti ezt a szerepét. Éppen az Ordinary Angelst forgatta Hilary Swankkel, amikor felhívták, hogy füstbe ment a Keanu Reevesszel kapcsolatos terv, ezért Ritchson végül aláírhatott a Fast X-re.

„Nehéz dolog volt követni az eseményeket.” - mondta Ritchson.

Nem ez volt az első eset, hogy Reevesnek sansza lett volna csatlakozni a franchise-hoz, mivel már a 2019-es Hobbs és Shaw spin-off kapcsán is tárgyalást folytattak vele. Ő lehetett volna Dwayne Johnson és Jason Statham első számú ellensége a filmben, melyet végül Idris Elba játszhatott el.

A Halálos iramban széria a finálét követően jó néhány spin-offal folytatódik majd, így mindig van rá esély, hogy Reeves egyszer még beül a volán mögé és csatlakozik a családhoz vagy épp ellenkezőleg, megpróbálja majd őket megtörni.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN