A sokak által kedvelt Rex kapitány élőszereplős Star Wars sorozatban debütálhat

A sokak által kedvelt Rex kapitány élőszereplős Star Wars sorozatban debütálhat

Az Ahsoka sorozatban tűnhet fel a népszerű klónt alakító Temuera Morrison.

Temuera Morrison neve alighanem a Star Wars rajongóknak ismerősen csenghet, pedig sok érdekes filmben feltűnt még a több évtizedes pályafutása alatt, hiszen látható volt olyan produkciókban, mint az Aquaman, 2011-es Zöld Lámpás, Dr. Moreau szigete, Alkonyattól pirkadatig 3. - A hóhér lánya, miközben Tom Curryként ott lesz a még bemutatásra váró The Flash és Aquaman and the Lost Kingdom mozikban is. Leghíresebb szerepeit kétség kívül a Star Wars sagának köszönheti, és a jó hír vele kapcsolatban, hogy még ebben az évben visszatér a Star Wars-univerzumba, méghozzá a 2023-as Ahsokában ölti magára újra Rex kapitány karakterét. Az egyelőre nem világos, hogy flashbackekben (múltidéző jelenetekben) vagy a jelenben fog-e feltűnni. Az sem világos, hogy Morrison vajon más klónokat is eljátszik-e majd a sorozatban. A Lucasfilm pedig eddig még erről nem nyilatkozott.

Rex kapitány, más néven CT-7567, a rajongók egyik kedvenc karaktere, aki először a 2008-as The Clone Warsban debütált. Ő Anakin Skywalker első számú parancsnoka, nem véletlenül, hiszen az egész klónhadsereg egyik legjobb katonája, miközben sok jedi, különösen Ahsoka Tano nagy barátja. Rex azon kevés klónok egyike volt, akik nem hajtották végre a 66-os parancsot, mivel még időben sikerült eltávolítani a gátló chipjét. Rex aztán újra feltűnt a képernyőn a Star Wars: Lázadókban is. Minden egyes megjelenése alkalmával Dee Bradley Baker adta a karakter hangját. Az Ahsokában debütálna élőszereplős Rex élőszereplős változata, és Morrison először játszhatná el karaktert.

Ahsoka George Lucas pártfogoltjának, Dave Filoninak az agyszüleménye, aki Rexet, a Klónok háborúját és a Lázadókat is készítette. Filoni írta az összes epizódot is, és a források szerint legalább két epizódot meg is rendezett a sorozatból. Arról is pletykáltak, hogy a Lucasfilm vezetői teljesen odavoltak a sorozatért, és ez volt az egyik fő oka annak, hogy Filoni megkapta magának a Star Wars miniszériát. Filoninak Jon Favreau segít a rendezésben és producerként is közreműködik, mivel ez a sorozat a MandoVerse része.

Az Ahsoka főszereplői között találjuk Rosario Dawsont, Natasha Liu Bordizzot, Hayden Christensent, Eman Esfandit, Ivanna Sakhnot, Mary Elizabeth Winsteadet, a néhai Ray Stevensont és Lars Mikkelsent is. A sorozatot premierjét jelenleg 2023 augusztusára tervezik.

Kövess Minket!



Gamer szótár