Az AI szerint így nézne ki a mexikói John Wick: Juan Wick

Az AI szerint így nézne ki a mexikói John Wick: Juan Wick

Danny Trejo is jól festene ebben az öltönyben és megnéznénk vele egy ilyen filmet!

Keanu Reeves Hollywood és a világ egyik legkedveltebb és legnépszerűbb színésze. Alázatossága, szerénysége, végtelenül szerethető személyisége révén az évek során a legnagyobbak közé emelkedett, de persze tehetsége is hozzájárult, hogy néhány pazar filmben is láthassuk őt a nagyvásznon. Mostanában leginkább a John Wick szériával azonosítják őt, ami nem csoda, hiszen egy rendkívül látványos és szórakoztató franchise született, többek között az ő jóvoltából. Ki gondolta volna az első rész előtt, hogy ekkorát szólhat egy bosszúhadjárat, amiben lenyúlják a kocsiját és elintézik imádott kutyáját. Elegáns öltönyét pedig már összevérezte azóta jó párszor, hiszen az első részt további három követte, és ennek apropóján végül sikerült átlépnie a bűvös álomhatárt, miután hivatalosan is bekerült a széria az egymilliárdosok körébe – 1 milliárd dollárnál is többet hozott a konyhára a 4 felvonás.

Az AI-nak, na meg Danny Trejo humorának köszönhetően azonban Keanu Reevesnek konkurenciája adódott az öltönyös bosszúálló szerepét illetően. A képeket, amelyek egy ideje már megtalálhatóak az interneten, egy rajongó készítette a Midjourney nevű, mesterséges intelligencia által működtetett program segítségével. A karakternek és a sorozatnak a Juan Wick címet adta, a főszereplője pedig Danny Trejo lenne. A színész hozzá is csapott gyorsan egy szlogent: „A rossz mexikóival kezdtek ki.”

Bár John Wick szerepe már foglalt, Trejo tökéletesen illeszkedne a franchise-ba, így meglepő, hogy még nem tűnt fel valamelyik epizódban. Már csak azért is passzolna a film világához, mert Trejo egy ikonikus akciófilmes karakterszínész, aki számos nagynevű franchise-ban szerepelt már az évek során. Ezek közé tartozik a Kémkölykök, a Predators, a Machete, sőt, még a Star Warsban is megfordult, köszönhetően a közelmúltban készült Boba Fett cameójának.

Kövess Minket!



Gamer szótár