Öltöny felső? Fényes lépő? – Ilyen az igazi gamerek cipője!

Öltöny felső? Fényes lépő? – Ilyen az igazi gamerek cipője!

A Cooler Master két nagyon egyedi terméket mutatott be, az egyik úgy néz ki, mint egy cipő.

Már elképesztő PC-ket láttunk, volt amit WC-be építettek be, másik egy LEGO-házban volt, most egy újabb különlegesség látott napvilágot, amely abban is különbözik a többitől, hogy piacra is kerül. A Cooler Master ugyanis hivatalosan is bemutatott két új terméket, amelyek célja, hogy átformálják a PC-s játékvilágot, az egyikük pedig egy sneaker, konkrétan egy cipő. Ismerjétek meg a Cooling X-et és a Sneaker X-et!

A Cooler Master a Sneaker X-et a luxus és a teljesítmény fúziójának nevezi. Érdekes meglátás, egy hatalmas piros cipőről az asztalon nem feltétlen a luxus jut eszembe, de a 6000 dolláros ára már igencsak ezt a kategóriát erősíti. A különleges PC egyébként július elején érkezik a boltok polcaira. Azoknak tökéletes választás, akik esetleg gyűjtők, nem árt, ha szeretnek játszani, és emellett szeretik megmutatni egyedi stílusukat. Persze nem csak annyit tud, hogy csini, optimalizált teljesítményt és támogatást kínál a legújabb generációs Intel és AMD CPU-khoz. Emellett egyedi vízhűtéses rendszerrel készült, hogy a hőmérsékletet kordában tartsa. Annak sem kell megijedni, akinek nem tetszik a piros szín, kékben és szürkében is elérhető lesz. A tervező JDMF egyébként elárulta, hogy az építés körülbelül 10 hetet vett igénybe a tervezéstől a befejezésig, ami egészen elképesztő.

Akiknek ez már túl extrém, választhatják a visszafogottabb és klasszikusabb Cooling X-et is, ami egy nagy teljesítményű plug-and-play asztali PC, amely teljesen integrált folyadékhűtési rendszerrel rendelkezik. Arra tervezték, hogy kiszolgálja azokat, akik a lehető legnagyobb teljesítményt igénylik. Előnye, hogy a dobozból kivéve azonnal használható, nincs szükség PC-építési ismeretekre. A tervek szerint június vége felé lesz kapható 7000 dollárért. A cég szerint páratlan hűtési technológiával, kompakt és hordozható kialakítással, valamint olyan csúcskategóriás komponensekkel rendelkezik, mint a folyadékhűtéses CPU és GPU.

Az alábbi képre kattintva megtekintheted galériánkat, ahol további fotókat láthatsz a két gépről.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár