Fortnite: Ninja egy nap alatt elérte az Unreal rankot

Fortnite: Ninja egy nap alatt elérte az Unreal rankot

A játékosok már kezdik megszokni a Fortnite új competitive rendszerét, ami örökre leváltotta az Aréna módokat.

Közel két hete történt meg az a fontos változtatás, melyre a játékosok már nagyon régóta vártak. A Fortnite játékon belüli competitive rendszere – az Aréna – 2019. március 27-én vált elérhetővé. Itt a játékosok a teljesítményüknek megfelelően pontokat szerezhettek, hogy ezáltal kerüljenek hasonló ügyességű ellenfelek társaságába. Az elején ez jól működött, azonban később a pontszámok terén akkora szakadék keletkezett, hogy jelentéktelenné vált, és már senki nem tudta komolyan venni a rendszert.

Ennek megoldásaként hozták be a Ranked módokat, ahol különböző divíziókba sorol bennünket a rendszer – Bronze-tól Unreal-ig –, majd a menetekben nyújtott teljesítményünket figyelembe véve kerülhetünk feljebbi, egyes esetekben pedig lejjebbi szintre. Ezzel az Epicnek sikerült kiküszöbölnie a hatalmas különbségeket, hiszen a rankoknak van egy jól behatárolható plafonja, ahol még ugyanúgy képesek leszünk a szintünknek megfelelő ellenfeleket találni.

Természetesen a nagyágyúknak mint például Ninja – így sem kellett sok idő a csúcs eléréséhez. A leghíresebb tartalomgyártó körülbelül egy nap alatt szerezte meg az Unreal rankot, ami a legmagasabb kategória – mindezt Zero Buildben. A továbbiakban érdemes lesz figyelni a menetelését, ugyanis most az a cél, hogy minél előkelőbb helyen szerepeljen az Unrealen belül. Nem tartom kizártnak, hogy kalandjai során számos hasonló képességű tartalomgyártóval fog szembetalálkozni.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Jobb ez a rendszer mint az aréna volt?

  • 43 %
  • 0 %
  • 57 %