Visszatért az imádott Fortnite LTM

Visszatért az imádott Fortnite LTM

Végre ismét játszhatunk, a valaha volt egyik legjobb limitált idejű játékmóddal.

A játékosok fortnite.gg oldalon leadott szavazatai alapján, egyértelműen Chapter 2 Season 2 volt a Fortnite történelmének legjobb időszaka. A közösség 87,53%-a adott rá pozitív értékelést, míg a jelenlegi évadra – Chapter 4 Season 2 – csupán a 76,67%, amivel a negyedik helyet sikerült elérnie.

Így nem is olyan meglepő, hogy az egyik legjobb LTM is ehhez a korszakhoz köthető Spy Game –, melyet most lelkes rajongók újraalkottak, és mindenki számára elérhetővé tettek.

A Spy Game lényege az volt, hogy a Fortnite története szerint akkori két ellentétes oldalon álló közösségek Ghosts és Shadows – megmérkőzzenek egymással. Ez a mód egy különleges technológiát is tartalmazott, mellyel a játékosok különböző előnyöket választhattak maguknak – hasonlóan a mostani képességekhez.

Maga a Spy Game LTM több játékmódot tartalmazott, melyek közül az Operation: Playloadot ismét játszhatjuk – 6895-6403-6539 –, hála DionPowderéknek – az alkotók. Lassan az Unreal Editor segítségével minden nosztalgikus Fortnite emléket újraélhetünk.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Te emlékszel még a Spy Gamere?

  • 0 %
  • 100 %