Óriásinak, formabontónak ígérkezik a Marvel's Spider-Man 2, erről maga Peter Parker mesélt

Óriásinak, formabontónak ígérkezik a Marvel's Spider-Man 2, erről maga Peter Parker mesélt

Lassan kijelenthetjük, hogy az idei év legjobban várt címe ez a Pókember-játék?

Május 24-én került megrendezésre a PlayStation Showcase, mely során számos érdekesség mellett végre kaptunk egy gameplay előzetest a Marvel's Spider-Man 2-höz. A hatalmas sikereket elérő első rész folytatását mindenki tűkön ülve várja, és ahogy telik az idő, egyre több mindent tudhatunk meg az ígéretes címről. Jim Ryan – a Sony Interactive Entertainment elnöke – azt nyilatkozta, megkérték a fejlesztőket, hogy a PS5 minden lehetőségét aknázzák ki a játékhoz, hogy nekünk elképesztő játékélményben legyen részünk, lenyűgöző grafika mellett.

A gameplayt látva mindenkinek tátva maradt a szája. A fekete pókruha és a hozzá tartozó brutális képességek felcsigázták a rajongókat, arról nem is beszélve, hogy mind Peter, mind Miles karakterét lehetőségünk lesz használni. A grafikáról pedig nincs is mit beszélni, egyszerűen fantasztikus.

Számos rajongó keseredett el a 10 perces játékmenet láttán, ugyanis szerintük túl sok mindent lőttek le ezzel, és így kevesebb felfedezhető újdonság marad a megjelenésre. Erre Yuri Lowenthal – a játékbeli Peter Parker szinkronhangja – reagált az  IGN-nek.

„Néhányotok szerint túl sokat mutattunk a játékból. Megnyugtatok mindenkit, hogy még semmit nem láttatok, ezzel csak a felszínt karcolgattuk." – állítja a szinkronszínész.

A játék sajnos még nem rendelkezik konkrét megjelenési dátummal, azonban idén őszre várhatjuk, és igazán gigászinak ígérkezik.


Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Jön a Marvel's Spider-Man 2, amit már előrendelhettek a Konzolvilágnál!

Kövess Minket!



Gamer szótár


Mit gondoltok a Marvel's Spider-Man 2-ről?

  • 50 %
  • 50 %
  • 0 %