Így működik a Diablo 4 egyik legjobb XP farmja

Így működik a Diablo 4 egyik legjobb XP farmja

Így érhetitek utol a legkönnyebben azokat, akiknek korai hozzáférése van a Diablo 4-hez.

A Diablo 4 teljeskörű megjelenéséig már csak egyet kell aludni. Bár a korai hozzáféréssel rendelkezők már napokkal ezelőtt megfeledkeztek arról, hogy mit is jelent az alvás szó. Konkrétan vannak emberek, akik már elérték a maximális szintet a Blizzard legújabb játékában! Azért a csak június 6-án becsatlakozóknak sem kell csüggednie, mert egy olcsó trükkel gyorsan behozható a lemaradás. Feltéve, hogy a monotonitástűrés a középső nevetek, mert abból bizony egy jó adagra szükség lesz itt.

Azok, akik jobban elmerültek a bétában, már találkozhattak a játék legelején egy XP farm lehetőséggel. A jó hír pedig az, hogy a végső játékban is megtalálható ez, sőt ugyanúgy kihasználható. Semmi mást nem kell tenni a grindoláshoz, minthogy beléptek az Anica's Claim nevű dungeonbe, amit Fractured Peaksben kell keresni, majd órákon át gyakjátok az ellent megállás nélkül.

A dungeonben található elit ellenfelek elég jól osztják a ritkább tárgyakat, az XP-t és a goldot is. Ha pedig nagyon effektívvé akarjátok tenni a kalandot, akkor még a bossfightot is el lehet kerülni. Egy kis extra XP-ért érdemes megfontolni azt is még, hogy multiplayerben toljátok a farmolást, mert akkor 10%-kal többet kaptok.

Mit kell tenni az Anica's Claimben történő farmoláshoz?

  • Utazz el a Malnok Strongholdhoz és teljesítsd. Ez keletre van Kyovashadtól, ha ez segít a tájékozódásban.
  • Ezzel megnyílik az Anica's Claim nevű dungeon, ami északra található a strongholdtól.
  • Fuss el a random ellenfelek mellett, míg nem találkozol az Animus Carrierekkel – őket kell szétkapni.
  • Folytasd, míg be nem fejezed az Animusok gyűjtéséről szóló feladatot. A bosst hagyd békén.
  • Állítsd vissza a dungeont azzal, hogy az (E) menüben a kilépés a dungeonből opciót választod. Vagy ha partyban játszotok, lépjen ki a vezető.
  • Ha egyedül tolod, várj egy percet, mielőtt visszalépsz a dungeonbe a kilépés után. Ha partyval, akkor hívjátok meg egymást és kezdhetitek előlről.

A BLIZZARD LŐTT PÁR ÖNGÓLT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN, DE A DIABLO 4-GYEL MINDENT KIJAVÍTHATNAK. HA ÉRDEKEL A DIABLO 4, MEGTALÁLOD A KONZOLVILÁG KÍNÁLATÁBAN.

Kövess Minket!



Gamer szótár