Megérkeztek az első pontszámok, pokolian jó lesz a Diablo IV

Megérkeztek az első pontszámok, pokolian jó lesz a Diablo IV

A tesztek során is jól muzsikált a Blizzard új játéka, a jövő fényesnek tűnik a Diablo IV számára.

A videójátékos világ már Diablo IV-lázban ég. Miközben a PlayStation Showcase-szel elindultak a nagy gaming expók, a következő időszak egyik, ha nem a legfontosabb megjelenése a Blizzard akció-RPG-je, amely a tavasz során több sikeres tesztet is tartott, csodálatos videókkal fokozta a hangulatot, miközben mindenki jóllakott.

A játékot már ma hajnaltól előtölthetik azok, akik előrendelték a játék bármelyik kiadását, június 2-án hajnalban pedig már belevetheti magát mindenki a harcba, aki a Digital Deluxe vagy Ultimate Edition verzióját vásárolta már meg a programnak. A többiek számára június 6-án nyílnak meg a kapuk PC-n, PS4-en, PS5-en, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en egyaránt.

A várakozások hatalmasak, köszönhetően annak, hogy a Blizzard az utóbbi időben nem muzsikált valami jól. A World of Warcraft is látott már szebb napokat (a Dragonflight ellenére is), az Overwatch 2 iránt is fogy az érdeklődés, a Diablo Immortal rengeteg kritikát kapott, miközben elvesztették a kínai partnerüket. Éppen ezért nagyon fontos számukra, hogy a Diablo IV siker legyen, ami az első pontszámok alapján lehetséges, mert a kritikusok nagyra értékelték a címet. Többen adtak neki 100%-os pontszámot, 8 volt a legrosszabb, de az sem sűrűn, míg Metacriticen 88-as (konzolon mégjobbat, PS5-ön 91, Xboxon 92), OpenCriticen 89-es értékelést kapott. A közösség tehát bizakodhat, hogy tényleg egy fantasztikus játékot kapunk a kezünk közé napokon belül.


A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Andrew Tate öccse unalmában betiltaná az e-sportot

Tristan Tate egy régi, feltételezhetően amatőr-félprofi szintű verseny már-már mém kaliberű felvételét használva azzal állt elő, hogy betiltaná még az e-sport kifejezést is, akkora lúzerek ezek a játékosok.