Két class dominálja eddig a Diablo IV-et

Két class dominálja eddig a Diablo IV-et

Softcore-ban már többen elérték a 100-as szintet, de hardcore-ban is érkeznek az első fecskék.

Ahogy elindult a korai hozzáférés a Diablo IV-hez, elstartolt a verseny a 100-as szintért. Két módon kezdték el a grindolást a játékosok, softcore és hardcore szinten, utóbbiban még meghalni sem szabad, mert a kihívás véget ér. Előbbiben a cikk írásakor már 11 játékos érte el a legmagasabb szintet, a leghamarabb Rob2628, míg Hardcore-ban cArn_ vezet. Mi a közös bennük? Mindketten barbárral játszanak.

Ugyan kapott egy nerfet a class, de míg így is nagyon erős, és rengetegen vele kezdtek el játszani. Jelenleg a két toplistán 4 és 3 szerepel a top 10-ben. Akik még felzárkóztak, azok a varázslók, a softcore listán 3, a hardcore-on 4 van a legjobbak között.

Ez egyébként változott az elmúlt napokhoz képest, ahol még sokkal több Rogue-ot láttunk, bár három már belőlük is elérte a maximális szintet. Viszont halál nélkül már nem egyszerű velük, csak wudijo tartja magát azzal a karakterosztállyal. A nerfek viszont nem úgy tűnik, hogy lelassították volna a három legnépszerűbb classt, főleg azzal az exploittal, amit szinte mindenki használ. Ami talán kissé meglepő, az az, hogy a nekromanták sehol sincsenek, egyik top 10-ben sincsen, a legnagyobb 94-es softcore-ban, ezzel 15., míg hardcore-ban 72-es szintű, ezzel 16. echohack a karakterrel.

A BLIZZARD LŐTT PÁR ÖNGÓLT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN, DE A DIABLO 4-GYEL MINDENT KIJAVÍTHATNAK. HA ÉRDEKEL A DIABLO 4, MEGTALÁLOD A KONZOLVILÁG KÍNÁLATÁBAN.

Kövess Minket!



Gamer szótár