Átverte és meglopta csapattársait a mongol játékos

Átverte és meglopta csapattársait a mongol játékos

Senzut kirakták a kezdőből és a kispadon kell bűnhődnie tetteiért.

Sosem volt egyszerű az élet, ha Ázsiában valaki CS:GO-ra adta a fejét. De azért néha még rátesznek egy lapáttal az élményre egyes játékosok. Elég csak forsaken word.exe-jére gondolni vagy arra az állítólag hétköznapi eseményre, miszerint Kínában fegyverrel zsarolnak játékosokat bundázásba. Most egy mongol játékosnak valahol a kettő közé sikerült bepozíciónálnia magát egy akcióval, ugyanis átverte és meglopta a saját csapattársait.

A Team NKT-nál történt az eset, hogy az egyik játékosuk, Azbayar „Senzu” Munkhbold kölcsönkért a csapattársaitól skineket, hogy használja őket versenyeken. Azonban később kiderült, hogy arra kellettek ezek neki, hogy elszerencsejátékozza őket. A hírrel tegnap állt elő a szervezet, hozzátéve, hogy a játékos továbbra is szerződésben van velük, de csak az ő engedélyükkel hagyják, hogy bárhol máshol játszon, amíg az le nem jár. Senzut még áprilisban ültették kispadra a történtek miatt.

A hírt BnTeT is megerősítette. Az indonéz játékos ugyanis Senzu egyik áldozata volt nem sokkal azután, hogy tavaly decemberben átigazolt az NKT-hoz. Állítása szerint képernyőmentései vannak Senzu beismerő vallomásáról, miszerint gamblingre használta a skineket és elveszített mindent. BnTet azt is hozzátette, hogy Senzu különböző hazugságokkal próbált kibújni az ellopott skinek értékének visszafizetése alól.

Borítókép: HLTV, NKT

Kövess Minket!



Gamer szótár