Hiába keresik a brazilok, FalleN inkább Európában játszana?

Hiába keresik a brazilok, FalleN inkább Európában játszana?

Korábban Észak-Amerikáról álmodozott, most azonban Európa felé kezdett kacsintgatni a 32 éves játékos.

Mindenki FalleNt akarja jelenleg. Legalábbis ezt hihetnénk a pletykák alapján, amelyek szerint a FURIA, a paiN és az őt jelenleg foglalkoztató Imperial is a tárgyalóasztalhoz ül vele a közeljövőben, hogy megpróbálják megszerezni maguknak a legendás brazil irányító szolgálatait. A pletykákat pedig azóta megerősítette a Dust2.br is (itt olvasható ez angolul), miután a paiN is beszállt a licitbe. Így a kérdés egyre inkább az lett, hogy hol folytatja FalleN és nem az, hogy folytatja-e egyáltalán a játékot.

De most maga a játékos is elmondta, hogy hogyan látja a jövőjét egy HLTV-nek adott interjúban. Ebből kiderült, hogy közel sem olyan egyszerű a helyzet, mint azt a riportok alapján gondolhatnánk. Vagyis egyáltalán nem biztos, hogy Brazília vagy Észak-Amerika lesz neki a befutó, amennyiben folytatja a már így is a végtelenségbe nyúló utolsó táncát, hanem az is elképzelhető, hogy Európába költözik.

A HLTV kérdésére FalleN a következőket mondta a jövőjéről és az őt övező érdeklődésről:

„Az első dolog, amit el kell döntenem, hogy akarok-e versenyezni még vagy sem? 20 éve versenyzek és sok más dolog van, amit csinálhatnék helyette. Csinálhatnám a cégemet Brazíliában, a családi céget, ami jól megy, de sok más is van még, ami szeretnénk csinálni. Annyi mindent tehetnénk még a CS-vel kapcsolatban is ilyen téren, vannak terveim. Szóval a kérdés, hogy eljött-e az ideje annak, hogy ezekkel foglalkozzak vagy van még idő versenyezni is még? Vagy csinálhatunk pár dolgot ezek közül közben is esetleg? Ez az első kérdés.

A második kérdés a magánéletemmel és a feleségemmel kapcsolatos. Az év végén össze fogunk házasodni, mármint a vízum és egyéb okok miatt már házasok vagyunk, de az év végén tartunk egy rendes esküvőt majd. Ez egy olyan pillanat lesz az életemben, amikortól kezdve már máshogyan kell hozzáállni dolgokhoz, mert nem házasodhatsz össze valakivel 12 év után úgy, hogy sosem vagy otthon. Ez lehetetlen, szóval pár dolgot ehhez kell igazítani. Azon gondolkozom, hogyha játszani fogok, akkor Európába fogok költözni. Ez a módja annak, hogy jól játszhassak. Azt remélem az Európába költözéstől, hogy olyan lesz a felkészülés, mint amikor utazok és bootcampelek, csak otthonról. Sok online versenyt játszhatnék otthonról is és csak utána kellene utazni. Szóval látok lehetőséget abban, hogy többet versenyezhetnék így, ha ezt szeretném.

A harmadik kérdés a felállás minőségéről szól, hogy bízhatok-e abban, hogy egy jó csapat jön össze, hogy az anyagiak rendben lesznek-e és megélhetek belőle, fizethetem a csekkeket belőle, hogy kapok egy kis pénzt és mellé a megérdemelt figyelmet. Az is fontos, hogy több üzletem van és ezt hogyan közelítik meg a szervezetek, mennyire akarják a dolgaimat beépíteni, ez is segít. Sok dolgot át kell beszélni. Gondolnom kell közben a feleségemre, a karrieremre, a családomra. Nekem ez már nem csak arról szól, hogy ülj le és játsz a CS-vel, ezért mindig nehéz.”

Borítókép: HLTV/brcho

Kövess Minket!



Gamer szótár