Twistzz a FaZe jövőjéről: Nem, nem cserélünk

Twistzz a FaZe jövőjéről: Nem, nem cserélünk

A FaZe ma a Vitality ellen játszik a BLAST Premier tavaszi döntőjének rájátszásában.

Végéhez közelít a tavaszi CS:GO szezon és vele együtt indulnak az átigazolások is. A BLAST Premier tavaszi döntőjének résztvevői előtt azonban van még pár napnyi játék, mielőtt ezzel foglalkozhatnának. Bár a brazilok már elkezdtek agyalni a lehetséges forgatásokon, nem minden csapat érzi úgy, hogy a CS2 érkezése előtt jó ötlet lenne egy éles váltás.

Valahogy így van ez a FaZe-nél is, akik idén ugyan nem tudták megismételni a tavalyi sikereiket, de azért csak összejött nekik az Intel Grand Slam és pár rájátszás. Szóval nem ért még véget a világ.

A washingtoni BLAST finálé első napjaiban Twistzz is megerősítette, hogy nem lesz változás a keretben és azt is elmondta a HLTV-nek, hogy miért:

„Nem, nem cserélünk. Szerintem ezt már meg is beszéltük a csapattal. Mindannyian élvezzük egymás társaságát és remek a csapat összhangja, ezt pedig nem vesszük természetesnek. Azt hiszem bejön nekünk az, ami most van és tudjuk, hogy csak el vagyunk fáradva és nehéz volt ennyi energiát beletenni a játékba. [...] Ha csak nincs valami, amiről nem tudok, de elég sokat beszélek a csapattal, szóval ebben a pillanatban azt látom, hogy nem lesz változás.”

A BLAST Premier tavaszi döntője egyébként már elért a rájátszáshoz. Az ág egyik oldalán nincs nagy meglepetés a résztvevők névsorát illetően, hiszen a favoritnak számító Vitality, FaZe és G2 jutottak tovább ide. A másik ág viszont teljesen elképzelhetetlennek tűnt pár nappal ezelőtt még, mert az Imperial és a Complexity neveivel indul és ennek a győztese játszhat majd a Heroic ellen a fináléért.

Borítókép: HLTV/brcho

Kövess Minket!



Gamer szótár