LoL: Zúgolódnak a játékosok, tényleg ennyire

LoL: Zúgolódnak a játékosok, tényleg ennyire "lusta" lenne a Riot?

Az átláthatóság és a bejelentések miatt hálás a közösség a Riotnak, de a várva várt frissítések dátumai miatt nem igazán.

A Riot Games tegnap délután elárulta, hogy a Lee Sin és Teemo vizuális frissítések, azaz ASU-k csak 2024-ben érkeznek meg a League of Legendsbe. Egyszerűen túl sok munka van a karaktermodellek, képességek és egyéb animációk modernizálásával. Ha ehhez még hozzáadjátok azt, hogy Skarner VGU-ja, azaz teljes átalakítása szintén jövő évre csúszott át, akkor leszűrhetitek a következtetést: 2023 egy elég "üres" év lesz a játékosok számára. Milio megjelenésén kívül eddig egy-két kisebb reworknek lehetett csak örülni, de hamarosan legalább bemutatják az új hőst, Naafirit. De miért lehet az, hogy ennyire lassan dolgozik bizonyos területeken a fejlesztőcsapat?

Rengeteg mindenen dolgozik a Riot, priorizálni kell

Nem szabad elfelejteni, hogy a LoL mögött álló kiadó-fejlesztő kifejezetten rossz körülmények között vágott bele az idei évbe, mivel feltörték a szervereiket. Emiatt kénytelenek voltak csúsztatni patcheket, miközben újra kellett építeni a teljes biztonsági rendszerüket. Remélhetőleg ennek a végére értek már, így elkezdhetnek koncentrálni olyan időigényes dolgokra, amelyek szintén 2023-ban kerülnek be a kliensbe.

  • Jön a 2v2v2v2 játékmód, amelyről hamarosan újabb részleteket osztanak meg
  • Naafiri, a mides assassin biztosan megjelenik a következő hónapokban
  • Készül a nagy nyári esemény, amit várhatóan a Star Guardian-tematika köré húznak fel
  • Folyamatosan érkeznek az újabb és újabb skinek, sőt készül egy Ultimate Samira hőskinézet is
  • Megújul a Clash a játékosok legnagyobb örömére
  • Számos mini-rework került már be a játékba (Jax, Yuumi, Rell, Neeko), és ez még messze nem a vége a sornak

Lehet arra panaszkodni, hogy az elavult hősökre tényleg ráférne a frissítés (például Rumble, Malphite vagy épp Shyvana), de el kell fogadni azt, hogy nem ez szerepel most a prioritási lista elején. Bízzunk együtt abban, hogy a 2v2v2v2 és a nagy nyári esemény kárpótol mindenért, ugyanis benne van a pakliban, hogy újra állandó játékmóddal bővül a kliens, amire nem volt példa a TFT óta.

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.