HPCL powered by K&H: a hétvégi játéknap teljesen átírhatja az erőviszonyokat

HPCL powered by K&H: a hétvégi játéknap teljesen átírhatja az erőviszonyokat

Túl a HPCL powered by K&H bajnokság féltávján elmondható, hogy ritkán látott szoros csata alakult ki az élmezőnyben, de a középmezőny is sűrű, tehát hatványozottan igaz lesz a következő fordulókra, hogy minden egyes pont számít, ha versenyben akarnak maradni a csapatok.

Jelenleg a TrollFoci-Hálószaggató együttese vezet, miután 25 pontot gyűjtöttek eddig a szezonban, bár az elsőségükhöz kellett az MTK döntetlenje a Veszprém ellen. Ettől függetlenül csak egyetlen pont az előnyük a kék-fehérekkel szemben, miközben őket üldözi az utóbbi hétvégéken rendre jól teljesítő Genesis Gaming 23 ponttal. Az igazság az, hogy még jó néhány hét hátra van a végéig, így potenciálisan a 21 pontos Live4eSport és a Veszprém (19 pont) együttesének is lehet esélye a végén a bajnoki címre, de tőlük már jóval erősebb hajrá kell majd.

Június 11-én újfent 4 mérkőzést lehet majd látni élőben. Ezek közül egyik sem mondható igazán nagy rangadónak, viszont egyes csapatoknál a bajnokság további részére meghatározó összecsapások kerülnek a képernyőre. A Genesis Gaming a dobogós álmok vagy egy esetleges aranyérem reményében csak a győzelemre játszhatnak, míg a ZTE, a Hajdúnánás és a Kolorcity a kiesőzónától való eltávolodás reményében szállnak majd harcba. Eközben a Live4eSport szintén a nagyokat üldözhetné egy esetleges sikerrel és erre van is esélyük a labilis Honvéd ellen, a Veszprém pedig remélhetőleg tanult a Honvéddal szemben parádézó Covenant játékából, mert simán megeshet, hogy a jelenleg 8. helyezett együttes erőre kap és egy újabb nagy skalpot gyűjt be.

Vasárnap az alábbi találkozókat lehet látni:

  • 20:00 ZTE – Genesis Gaming
  • 20:30 Kolorcity KSC – Hajdúnánás
  • 21:00 Live4eSport – Budapesti Honvéd
  • 21:30 Veszprém – Covenant

Június 11-én a hetedik játéknapot a twitch.tv/esport2tv-n követhetitek élőben.

Kövess Minket!



Gamer szótár