Itt a június, jönnek HUNESZ FIFA Challengers selejtezők!

Itt a június, jönnek HUNESZ FIFA Challengers selejtezők!

Ha legalább olyan jól forgatod a kontrollert, mint amennyire jól lövöd a büntetőket a pályán, itt a helyed a HUNESZ FIFA Challengers-ben!

Idén megújult a HUNESZ FIFA Masters (mostantól teljes egészében a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság részeként folytatódik), már két versenysorozatban is megmérkőzhetnek a játékosok. Az egyik a HUNESZ FIFA Masters powered by K&H, amely meghívásos alapú. A másik az elmúlt években megszokott rendszer, ami egy havi lebontású, pontgyűjtő rendszerű verseny, melynek végén a legtöbb pontot gyűjtöttek és a wildcard selejtezőről bejutott játékosok mérkőzhettek meg a pénznyereményekért.

Ez idén a HUNESZ FIFA Challengers powered by K&H névre hallgat és akár te is jelentkezhetsz rá! A selejtezők a nevezők számától függően egyenes kieséses (Single Elimination), vagy alsó-felső ágas (Double Elimination) rendszerben zajlanak majd, aminek minden meccsét le kell játszania a résztvevőknek, hogy jogosultak legyenek a pontokra. A selejtezőkön elért helyezés alapján kapnak pontokat a játékosok, az adott hónap 3 selejtezője után az összesítésben legtöbb ponttal rendelkező 8 játékos pedig bejut a havi döntőbe.

A NYÍLT SELEJTEZŐK IDŐPONTJAI

  • Első júniusi selejtező: 2023. június 4.
  • Második júniusi selejtező: 2023. június 11.
  • Harmadik júniusi selejtező: 2023. június 18.

MUTATJUK, HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI!

Amennyiben szeretnél Magyarország legjobb FIFA-játékosa lenni, most itt a lehetőséged. Ehhez mindössze néhány lépést kell teljesítened:

Sok sikert mindenkinek!

Kövess Minket!



Gamer szótár