HooXi: Úgy éreztem, fel fogom adni, nem volt több energiám

HooXi: Úgy éreztem, fel fogom adni, nem volt több energiám

Hosszú listát írhatna a G2 irányítója arról, hogy mi ment félre Dallasban, de szerinte ez egyszer egy évben belefér.

A G2 a BLAST Premier tavaszi döntőjének legjobb négyese közé lőtte magát a héten korábban és ma este innen próbál majd elérni a vasárnapi fináléig Washingtonban. Egy héttel ezelőtt Dallasban egy nagyon hasonló kihívás várt rájuk, de akkor a Heroic megalázta, majd a FaZe kiejtette őket a negyeddöntőben. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem nagyon lehetett ráismerni a G2-ra Dallasban, míg Washingtonban NiKo például összehozta a játék történetének harmadik legjobb egyéni félidejét – 30-4-es K-D-t csinált CT-ben Ancientön az Imperial ellen.

A hatalmas kontrasztban a legnagyobb szerepe mégis HooXinak volt, aki láthatóan nem érezte jól magát Dallasban. Néha egészen úgy nézett ki, mint akit kiraktak a csapatból a Major bukta után, miatt. Szóval a HLTV munkatársa megkérdezte a most már kipihentebb HooXitól az égető kérdést: mi történt a csapattal az elmúlt hetekben?

A csapat hangulatáról, energiájáról

„Dallas egyfajta lecke volt, főleg nekem. Úgy éreztem, hogy fel fogom adni, nem volt több energiám egyszerűen. Most próbáltam nem olyan keményen dolgozni, mint Dallasban, kevesebbet készülni, hogy kicsit visszanyerjem az energiám és sikerült. Ez látszott a meccsünkön is itt, hogy visszahoztam a szokásos hangulatunkat. Ha ezt tudom folytatni a versenyen tovább, akkor jók leszünk.”

Ez ment félre Dallasban

„Hosszú listát írhatnék erről. Ez egy hosszú év volt, egyben az első évem is a tier 1-ben, sok utazás, problémák a magánéletemben, nem játszottunk azon a szinten, amin akartunk. Nehéz ez, amikor megannyi órát beleteszel, sokat dolgozol, aztán nem látod az eredményét. Ez demotiválóan hat egy kicsit. Ezek együttese valahogyan egyszerre ütött be. Őszinte leszek, nem szívesen voltam ott [mondja nevetve Dallasról]. Egész évben játszottunk és az, hogy egy versenyen a mentális résszel gond van, az nem ideális, de nem is elfogadhatatlan. De most visszatértünk és szerintem jól fogunk teljesíteni.”

A FaZe és a Heroic elleni vereségekről Dallasban

„Szerintem mindkét csapat jobb volt nálunk CS-ben. A Heroic ellen azt gondolom, hogy még esélyt sem adtunk magunknak, egyszerűen önhibánkból veszítettünk. A FaZe ellen már más volt, az arénában játszottunk és volt energiánk, motivációnk. Ancient szórakoztató volt, de Infernon nagyon jó válaszaik voltak a játékunkra és teljesen kizártak minket, sosem játszottunk még ilyesmi ellen a T-oldalon. Az Infernon szerzett lendületet pedig vitték tovább Mirage-ra, ahol pár kulcsfontosságú kör nem jött össze nekünk. Szóval nem csak azért veszítettünk, mert nem voltunk jók mentálisan vagy mert nem pörögtünk 100%-on. De semmi sem számít, amíg vissza nem szereztük az összes energiánkat és megmutathatnánk, hogy ott a helyünk. Szóval lépésről lépésre haladunk, most már megvan az energiánk, a hangulatunk, jó lesz ez.”

Borítókép: HLTV/brcho

Kövess Minket!



Gamer szótár