Chris Pratt sejtelmes utalást tett a Super Mario Bros.: A film folytatásáról

Chris Pratt sejtelmes utalást tett a Super Mario Bros.: A film folytatásáról

Egy interjú során többet mondott a kelleténél.

A Marvel sztárja, Chris Pratt friss híreket közölt a Super Mario Bros.: A filmmel kapcsolatban – amely egyébként hihetetlen rekordokat megy a megjelenése óta –, és megosztotta, hogy "hamarosan" bejelentik majd a folytatást, de egyelőre van még egy akadálya a dolognak. Természetesen ez nem más, mint az Egyesült Államokban zajló írósztrájk, amelyet az Amerikai Írószövetség (WGA) indított útjára néhány héttel ezelőtt. Az esemény miatt a legtöbb produkció munkálata szünetel Hollywoodban, és ennek értelmében a Super Marion második részének előkészületei sem kezdődhetnek el, viszont hozzátette, hogy ő támogatja az írókat.

Az ET-nek adott interjúban Pratt így nyilatkozott:

„Az írók sztrájkjának kellős közepén vagyunk, és így minden szünetel. Én teljes mértékben támogatom a WGA-t és az íróinkat. Ha a tárgyalások lezárultak, és az írók úgy érzik, hogy nyugodt szívvel tovább léphetnek, akkor beszélhetek arról, hogy mi lesz a következő lépés a filmmel kapcsolatban. De nagyon hálásak vagyunk a támogatásért.”

Azt is megosztotta, hogy eléggé meglepte a film ilyesfajta népszerűsége.

"[Számomra] tényleg megdöbbentő, hogy milyen sikeres volt ez a film. Úgy értem, számítottam rá, hogy az emberek úgy fogják szeretni, ahogy én izgultam érte, de ezt tényleg minden generáció kedveli világszerte. Az emberek imádják Mariót... Ez egy igazán szórakoztató, vicces, aranyos, szívmelengető film, és Istenem, el sem hiszem, hogy részese lehetek.”

Pratt korábban már arról is mesélt, hogy ki a környezetében a legnagyobb Super Mario Bros.: A film rajongó.

„A feleségem [Katherine Schwarzenegger] nagyon, nagyon izgatott volt. A Yoshi's Story és a Mario Kart játékokon nőtt fel. Miután látta a filmet, egyszerűen imádta.”

Kövess Minket!



Gamer szótár