Ide vele azonnal: Nyolc percig mozog az Assassin's Creed Mirage

Ide vele azonnal: Nyolc percig mozog az Assassin's Creed Mirage

A jól bevált recepttől nem akarnak elszakadni a fejlesztők, ez már biztos.

A 2023-as Ubisoft Forward egyik leginkább várt videójátéka az Assassin's Creed Mirage volt, ugyanis az orgyilkosos széria visszatér azokhoz az alapokhoz, amelyek elindították a világsiker útján. Felejtsétek el, hogy az elmúlt években miket adtak ki a fejlesztők AC-név alatt, ezúttal ismét a lopakodáson és az elterelésen lesz a hangsúly.

A frontális támadás helyett Basim Ibn Ishaq inkább hagyatkozik azokra az eszközökre, amelyek segítenek neki elvegyülni a tömegben, kihasználják a mélységekből és magasságokból származó előnyöket, valamint néhány mozdulat után egy teljes őrséget a túlvilágra küldenek. Látványos és dinamikusak a mozdulatok, de mégsem tűnik annyira elrugaszkodottnak az egész, mint volt az Originsben, az Odyssey-ben és a Valhallában. Egyszerre sikerült visszatérni a gyökerekhez, de mégis megtartották azokat az elemeket, amelyeket zabáltak a gamerek az elmúlt időszakban. Egy igazi sikerjátéknak tűnik már most a Mirage, amely megjelenési dátumát 2023. október 12-ére tűzték ki.

Ha szeretnétek minden eseményt élőben követni a Ubisoft Forward 2023-ról, akkor tartsatok ma este az Esport1-gyel!

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.