Benzingőzös új videón a Forza Motorsport

Benzingőzös új videón a Forza Motorsport

Több, mint 500 autó, rengeteg fejlesztési lehetőséggel áll majd rendelkezésünkre.

Már januárban láthattunk játékmenet videót a legújabb Forza Motorsport játékról, amely több mint 500 autóval indul, köztük az eddigi legnagyobb versenyautó kínálattal a széria történetében. Az újgenerációs, valósidejű sugárkövetést alkalmazó látvány mellett a hangok is jelentős fejlődésen mentek át, valamint fontos változás lesz a játékmenetben is: dinamikus időjárás, napszakok és a gumikat befolyásoló tényezők várnak ránk a megjelenéskor elérhető 20 környezetben. Vártuk, hogy júniusban még többet megtudjunk a játékról, ami el is érkezett.

A keddi Xbox Extended Showcase eseményen a Turn 10 Studios az első bepillantést engedte a Forza Motorsport karriermódjába, a Builders Cupba. Az egyjátékos kampányban a stúdió szerint a játékosok több mint 800 teljesítményfejlesztés áll majd rendelkezésére, hogy a versenytársak elé kerüljenek, akik az eddigi legfejlettebb mesterséges intelligenciát kapták.

„A Forza Motorsportot az alapoktól kezdve úgy építettük fel, hogy kihasználja az Xbox Series X/S konzolok teljes erejét és teljesítményét, és az eddigi legszebb, technikailag legfejlettebb játékunkat nyújtsa.”

A Builders Cup karriermód számos túrát tartalmaz, mint például a Modern Tour, Enthusiast Tour, Power Tour és Legacy Tour. A játékosok gyakorláson vehetnek részt, amire szükség is lesz, hogy a folyton változó körülményekre megfelelően reagáljanak majd. Emellett az autókat építjük, nem pedig vásároljuk. Ezt úgy kell elképzelni, hogy mint egy „CARPG”, minden kanyarral tapasztalati pontot kapunk, az autónk szintje fejlődik, ezeken a szinteken haladva oldhatjuk fel a további fejlesztéseket a járgányhoz. Érdekesen hangzik, látszólag elég szabad kezet kapunk majd az autónk testreszabásában.

A Forza Motorsport 2023. október 10-én jelenik meg Xbox Series X/S-re és PC-re (Xbox One-on is játszható lesz felhő verzióban), ám a 100 eurós Premium Edition megvásárlásával 5 nappal korábban is hozzáférhetünk a játékhoz.


HA TE IS ÁT AKAROD ÉLNI A FORZA MOTORSPORT SZÁGULDÁSÁT, KERESD A JÁTÉKOT A KONZOLVILÁG KÍNÁLATÁBAN!

Kövess Minket!



Gamer szótár