Vállalhatatlanul fut a Skull and Bones konzolokon?

Vállalhatatlanul fut a Skull and Bones konzolokon?

Megint a magyarázkodás megy, de továbbra is úgy tűnik, hogy fejlesztői pokolban van a játék.

Személy szerint hatalmas reményeket fűztem a Skull and Boneshoz. Mint az Assassin's Creed IV: Black Flag nagy rajongója, nagyon szerettem volna, ha a Ubisoft legújabb kalózos játéka jól sikerülne, ám az elmúlt évek tapasztalatai alapján látszik, hogy a stúdió csak szenved, a projekt nem tud kikecmeregni a fejlesztői pokolból. Már annyiszor elhalasztották a megjelenést, hogy számolni is nehéz, aki pedig látta már a játékot, nem sok jóról számolt be.

Egyre nehezebb hinni a programban, amin nem segítenek az újabb és újabb hírek. Az Insider Gaming ugyanis arról számolt be, hogy a hivatalos Skull and Bones discordon lévő játéktesztelők elárulták, a következő béta játékteszt, amelyet a Ubisoft Forwardon jelentettek be, csak PC-n lesz elérhető, konzolon nem. Egy fejlesztő azzal védekezett, hogy a tesztet soha nem szánták konzolokra is, annak ellenére sem, hogy a játékosoknak megvolt a lehetősége a jelentkezésre játékosok PlayStation 5-ön és Xbox Series X\S-en keresztül is.

Ezt az információt alátámasztja, hogy a PlayStation 5 és Xbox Series X/S feliratkozás nem elérhető a Ubisoft hivatalos weboldalán, miután eltávolították azokat. Arról azonban nem érkezett hivatalos válasz, hogy miért történt a változás, de egy fejlesztő azt is elárulta, hogy minden ki lesz igazítva, csak még mindig eléggé elfoglaltak az Ubisoft Forward miatt. Reméljük nem az indokolta a döntést, hogy vállalhatatlanul fut a program a konzolokon. Az említett zárt bétaidőszak egyébként augusztus 25-től 2023. augusztus 28-ig tart majd. Te jelentkezel a tesztelésre?

Kövess Minket!



Gamer szótár