LEC: Eddig tartott a ínséges időszak, ma este elrajtol a nyári szezon

LEC: Eddig tartott a ínséges időszak, ma este elrajtol a nyári szezon

Rekkles és Laure nélkül indul az alapszakasz, de így is van miért követni az eseményeket.

Elérkezett a nap, amire az EMEA-régió már annyira várt. Ma 18:00-tól hivatalosan elkezdődik a 2023-as LEC nyári szezonja, először az alapszakaszban mérik össze erejüket a csapatok. Ha lemaradtál volna az elmúlt hét történéseiről, akkor mindenképpen végezd el a gyorstalpalót: Riot által tiltott hősök, összes átigazolás és lehetséges Rek'Sai top pick. Megvagy vele? Akkor vess egy pillantást arra, hogy hol lehet követni élőben, magyar nyelven Summer Split összes mérkőzését.

De mivel készül neked a Riot Games az első meccsnapon?

Hatalmas megnyitóünnepségre nem kell készülni, a megszokott menetrend szerint érkeznek majd a csapatok a berlini színpadra.

  • 18:00 - MAD Lions vs Team Vitality
  • 19:00 - SK Gaming vs Team Heretics
  • 20:00 - KOI vs EXCEL Esports
  • 21:00 - G2 Esports vs Team BDS
  • 22:00 - Fnatic vs Astralis

Mind a MAD vs VIT, mind a G2 vs BDS óriási Bo1-nek ígérkezik, mivel nagyjából hasonló erőt képviselő együttesek mérkőznek meg a Riftben. BrokenBlade-ék a csalódást keltő 4. helyen végeztek a tavaszi kiírásban, így mindenképpen javulniuk kell. Crownie és társai egészen a fináléig remekül teljesítettek, ott is vezettek 2-0-ra, mégis az Oroszlánok lettek a Spring bajnokai. A Team Vitality még mindig nem győzte meg a rajongókat, de Perkzék folyamatosan szállítják a jó helyezéseket, így az egyik nagy esélyesei a Season Finalsnek.

A csapatok a 13.11-es frissítésen küzdenek majd meg egymással, nem az élő szervereken szerda hajnalban aktivált 13.12-es metára kell tehát számítani. Yuumiban, Zeriben, K'Santéban, Milióban és Luluban gazdag meccsekre készülj, indul a harmadik szezon!

Kövess Minket!



Gamer szótár