K&H MNEB LoL: Indul az első nyári minor kupa, legyőzi valaki a címvédőt?

K&H MNEB LoL: Indul az első nyári minor kupa, legyőzi valaki a címvédőt?

Kövessétek élőben az Esport1 Twitch-csatornáján a legjobb magyar idézők küzdelmeit!

Közel két hónap után visszatérnek az Idézők szurdokába a legjobb magyar League of Legends-játékosok a Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H első nyári Minor tornáján! Három héten keresztül nyüstölik majd egymást a csapatok az 500 000 forint összdíjazású versenyen.

A tavaszi versenyt a Lenovo Legion Honvéd nyerte magabiztos teljesítménnyel, és hasonló önbizalommal állhatnak a következő hetek megpróbáltatásai előtt is. Az LLH ezúttal a Xeanny, Frenzy, Meight, Matebuff, hextasy ötössel vág neki a tornának, amely félelmetesen erősnek néz ki, a magyar szupercsapatnak minden esélye megvan arra, hogy megvédje címét. Persze ehhez a többieknek is lesz egy-két szava, a Blueboar vezette Team Plague-en vagy épp a Paresz által fémjelzett MetaTensei Esportson kell átverekedniük magukat. Persze nem szabad leírni a mindig veszélyes Edifier Afterglowt, a Golden Fox Esportsot, és a Zero2Hero E-Sport Academyt sem, de szurkolhatunk a pompás nevű Nem broken az ADC xd és a fanboyok csapatának is. 

A rájátszás 8 csapattal, double elimination (Felső-Alsó ágas) formátumban kerül megrendezésre nyolc meccsnapon keresztül, ahol a meccsek BO3, a Döntők pedig BO5-ben kerülnek lejátszásra (felső ágról érkezőnek mapelőny). A tét óriási, a fantasztikus nyeremények mellett a továbbjutásról is dönt a verseny. Összesen három minor kupát rendeznek, a tavaszin már túl vagyunk, a mostanival együtt még lesz kettő nyáron, és ezek eredményei alapján a legjobbak jutnak be az őszi Majorre!

A küzdelem június 7-én indul, majd 9-én folytatódik. Ahogyan azt már megszokhattátok természetesen az magyar kommentárral közvetítjük a mérkőzéseket, csatlakozzatok hozzánk az esport2TV Twitch-csatornáján, és kövessétek figyelemmel Magyarország legjobb LoL-csapatainak meccseit!

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.