A héten befut az MCU eddigi legrosszabb sorozata, a Titkos Invázió a Disney+-ra

A héten befut az MCU eddigi legrosszabb sorozata, a Titkos Invázió a Disney+-ra

Nincsenek róla jó véleménnyel eddig a kritikusok, de talán érdemes egy esélyt adni ennek a szériának.

Talán senki nem gondolta volna – főleg a Bosszúállók: Végjáték után –, hogy egy nap az MCU a DC filmek színvonalához közelíthet majd, pedig lassan tényleg ott tartunk, mert sokat romlott a Marvel alkotások színvonala. Kezdjük azzal, hogy A Hangya és a Darázs: Kvantumánia hiába nyitotta meg az ötödik fázist, nem szerzett magának túl sok rajongót, és akkor még finoman is fogalmaztunk, az pedig csak hab a tortán, hogy a főgonoszt alakító Jonathan Majors most inkább a bírósággal van elfoglalva, mintsem munkája gyümölcsét élvezhetné.

Eközben a James Gunn rendezte A galaxis őrzői 3. része meglepte a rajongókat és a kritikusokat egyaránt, és vitathatatlanul a stúdió legerősebb projektje volt a harmadik fázis lezárása óta. Ezt követően tehát eléggé sok múlik a Titkos Invázió (Secret Invasion) című sorozaton, ami gyakorlatilag meghatározza a franchise 2023-as ütemtervének hátralévő részét. A projektet már 3 esztendővel ezelőtt bejelentették, a rajongók pedig nem csak azért örültek, mert Samuel L. Jackson Nick Furyja végre nagyobb szerepben tér vissza a képrenyőre, hanem azért is, mert a minisorozat egy jól ismert Marvel-képregényes történetet dolgoz fel. Ez mind szép és jól hangzik, de úgy tűnik, hogy az premier előtti vetítéseket követően a kritikusok már nem voltak annyira elragadtatva tőle, hiszen az eddig bemutatott szériák közül magasan ez kapta tőlük a legrosszabb értékelést.

A történet szerint a Disney+ adaptációjában betekintést kapunk a Skrullok inváziójába és elvileg magyarázatot adnak arra is, hogy miért döntöttek a megszállás mellett. Samuel L. Jackson mellett Ben Mendelsohn is visszatér, mint a barátságos Skrull Talos, de a szereplők között találjuk Martin Freemant, Cobie Smulderst és Don Cheadlet is. A Secret Invasion június 21-én kerül fel a Disney+ kínálatába.

Kövess Minket!



Gamer szótár