Az Activision annyira fél az XDefianttól, hogy szándékosan keresztbe tesz neki?

Az Activision annyira fél az XDefianttól, hogy szándékosan keresztbe tesz neki?

Amennyiben érdekel a Call of Duty: Modern Warfare 2, de még nem tudtad kipróbálni, most lesz erre lehetőséged.

Lehet, hogy véletlen egybeesés – és valószínűleg az is –, de a Modern Warfare II következő ingyenes hétvégéje majdnem akkor kezdődik, amikor az XDefiant Open Beta élesedik. Ez mindenképpen érdekes lépés azok után, hogy a Ubisoft shootere meglepően jól teljesített a tesztek során és voltak olyan vélemények is, hogy egyenesen jobb, mint a CoD.

Az Xdefiant a nyílt tesztelése június 21-23 között zajlik, míg a Call of Duty Modern Warfare II nyílt napjai június 22. és 26 között lesznek. Ez alatt az időszak alatt a játékosok a multiplayer pályákhoz hozzáférhetnek.

Nem véletlen tehát, hogy megindultak a találgatások és vádak, hogy az Activision és a játék mögött álló fejlesztők burkoltan megkísérlik elcsábítani a játékosokat arról a játékról, amely veszélyt jelenhet rájuk. Minden  esélye megvan ugyanis a korábbi bétatesztek során szárnyaló címnek, amelyen egyébként részt vettek olyan e-sportolók és tartalomgyártók is, akik alapvetően a Call of Dutyhoz kötődnek. Ezeknek a veteránoknak a többsége pedig le volt nyűgözve a látottaktól. Ez annak fényében nem meglepő, hogy a versenyszerű játékokat szem előtt tartva fejlesztették ki, sokkal gyorsabb tempóval büszkélkedhet, mint a modern Call of Duty-címek. Emellett állítólag az XDefiant újgenerációs netkóddal büszkélkedhet, amelynek megalkotása "a legjobb mérnököknek több mint egy évig tartott", ami elősegíti a hiperalacsony késleltetést, és szinte teljesen kiküszöböli a desynch és a rossz találat regisztrációt, ami régóta probléma a Call of Duty esetében. Az biztos, hogy ha nem is volt semmi szándékosság az időpont egyezésben, az Activision számára akkor is mindenképp előnyös, ahogyan alakultak a történések.

Kövess Minket!



Gamer szótár