A Sony kinézett egy színésznőt a Pókember spin-offhoz, miközben törölték a premierjét

A Sony kinézett egy színésznőt a Pókember spin-offhoz, miközben törölték a premierjét

Az El Muerto című alkotásban kaphatna helyet A mandalóriban is remekül játszó színésznő, de kérdés, hogy megvalósul-e a film.

Nem fest túl fényesen a Sony saját filmes univerzuma, hiszen a Venom második része nem ment nagyot – bár készül a harmadik része –, és akkor a Morbiusról nagyon ne is beszéljünk. Befutott a napokban a Kraven, a vadász első előzetese, ami bizakodásra adhat okot, de azért némileg megosztotta a lelkes rajongóbázist. Aztán itt van még egy Tom Holland féle Pókember spin-off, az El Muerto, ami szintén nem áll biztos lábakon. A The Hollywood Reporter információi szerint a Bad Bunny főszereplésével készülő Marvel-filmet kivették a Sony naptárából. Eredetileg 2024. január 12-én debütált volna a mozikban a film, azonban ez például az írók sztrájkja miatt sem volt már egy reális dátum.

Ráadásul a 2022. áprilisban bejelentett projektről azóta nem sok mindent lehetett hallani. A hírek szerint a forgatást idén augusztusban kezdték volna el, bár egyelőre nem tudni, hogy ez vajon még mindig megvalósulhat-e, és most szimplán egy halasztásról van csak szó vagy a Sony végleg lemondott a produkcióról.

Az El Muerto egyébként érdekes választás volt, hiszen egy Juan-Carlos Estrada Sanchez néven ismert birkózóról szólna, akinek erejét egy különleges maszk adja, amelyet örökség révén került hozzá. A története is eléggé homályos, mivel csak rövid ideig tűnt fel a képregényekben.

A másik különös dolog a projekttel kapcsolatban, hogy mindezek ellenére a Sony mégis kinézte magának ehhez a filmhez Mercedes Varnadót, azaz Sasha Bankset, egy eddig ismeretlen szerepre. Banks kisasszony legutóbb A mandalóri című Star Wars-sorozatban tűnt felt, ahol Koska Reevest alakította a 2. és 3. évadban.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések