Hamarosan forog a Venom 3 és végre rendezőt is kapott a film

Hamarosan forog a Venom 3 és végre rendezőt is kapott a film

Nehéz megmondani, hogy milyen filmre számíthatunk majd.

Gondoltad volna, hogy király film készülhet a Venomból úgy, hogy Pókember még csak egy röpke jelenet erejéig sem bukkan fel benne? Nos ez egy nehéz kérdés, mert alapvetően Méregben... na jó, sehogy sem hangzik jól a karakter magyar elnevezése, tehát a Venomban lenne potenciál. A Sony Pictures viszont már ott elszúrta, hogy nem R besorolású filmet készített – amire azóta talán ők is rájöttek, mert a Kraven, a vadász esetében már meglépték ezt.

A terv egyébként nem csak egy szimpla film volt, ugyanis a Sony ezzel indította útjára a Pókember(nélküli)-univerzumát, amely eljutott odáig, hogy trilógiává érjen. Az első rész még szódával fogyasztható, a második felvonás viszont irdatlan pocsék volt, ezért nem igazán lehet tudni, hogy mire számíthatnak a rajongók. hamarosan trilógia lesz.

A Venom 3 bejelentése óta egyébként nem sok mindent lehetett tudni a filmről, de azért az bizonyos volt, hogy Tom Hardy visszatér Eddie Brock (Venom) szerepében. Illetve az is egyelőre biztosnak tűnik, hogy a harmadik részt 2024. októberében szeretné bemutatni a mozikban a forgalmazó. Egyes hírek szerint pedig a folytatás forgatása jövő héten kezdődik Spanyolországban, Cartagena városában. Ugyanebből a jelentésből kiderült, hogy a produkció első számú embere, Tate Araez azért választotta ezt a várost, mert hasonlít egyes mexikói utcákra. Ne felejtsük el, hogy Eddie Brockot és Venomot utoljára a 2021-es Pókember: Nincs hazaút című filmben láthatta a közönség egy mexikói bárban. Míg a páros visszatért a saját univerzumába, addig a szimbióta egy darabja Mexikóban és az MCU univerzumában maradt. Hardy mellett Kelly Marcel is visszatér, aki az első két Venom-film írója és producere volt, most azonban a rendezést is ő kapta meg.

Korábban egyébként kiderült már a Venom 3 munkacíme is, amelyből egyesek kikövetkeztették ki lehet majd Brock ellenfele, ami persze mint tudjuk, még nem jelent semmit.

Egyébként kisebb SPOILER lehet, hogy a Pókember: Pókverzumon át animációs filmben Spot épp abban a San Franciscoi üzletben – pontosabban Mrs. Chen boltjában – lopott cukorkát, ahová Eddie Brock is többször betért már. SPOILER VÉGE. Most, hogy ez a kapcsolat létrejött, érdekes lesz látni, hogyan eszkalálódik ez a multiverzális történetmesélés, különösen a Sony által elhintett Spidey-plakátjának fényében.

A Sony saját filmes univerzumából idén még megkapjuk a Kraven, a vadászt, de elvileg elkészítenek egy El Muerto és egy Madame Web filmet is.

Kövess Minket!



Gamer szótár