Christian Bale elutasította Batman szerepét az új Flash mozifilmben?

Christian Bale elutasította Batman szerepét az új Flash mozifilmben?

Azért még nélküle is erős a felhozatal, de tény, nagyszerű élmény lett volna viszont látni őt is a filmben.

Mindegy mit gondolunk a Flash – A Villám mozifilmről – bár a kritikusok és a nézők nagy része szerint alapvetően nem lett valami nagy durranás –, egy dolog miatt mégis különleges alkotásnak számít. Több korábbi Batman is feltűnik benne, és ez a nosztalgia faktor mindenképpen pozitívumnak számít, még akkor is, ha több sebből vérzik a projekt.

Ezeket olvastad már?

Mindenesetre most egy olyan információ kering a neten, amely szerint Christian Bale is bekerülhetett volna az Andy Muschietti által rendezett produkcióba. Kevin Smith a Fat Man Beyond című podcastjében arról beszélt, hogy szerinte hiába keresték meg a színészt a készítők:

„Biztos vagyok benne, hogy [a Warner Bros.] hónapokon át kérdezgette Christian Bale-t, remélve, hogy megtörik, de ő csak annyit mondott, hogy 'nem'. Szóval [a Warner Bros.] úgy volt vele, hogy 'szerezzünk akkor egy másik Batmant'...”

Smith természetesen megosztotta azt is, hogy ezek az ő gondolatai és semmilyen belsős információ nem állt a rendelkezésére. Korábban egyébként az egyik trailer kapcsán is felmerült az, hogy nem csak kettő, hanem három Denevérembert véltek felfedezni az egyik előzetesben.

SPOILER

A Flash filmben feltűnik Michael Keaton és Ben Affleck is Batmanként, de ez már az premier előtti kiadott kedvcsinálókból is kiderült. A film legvégén azonban egy harmadik Batman, jobban mondva Bruce Wayne is tiszteletét teszi. Miután Barry Allen egymaga tönkreteszi a tér-idő kontinuumot (jó szándékkal teszi mindezt), látszólag mindent újra helyrejön... legalábbis ezt akarják sugallni.

A történet legvégén viszont Bruce Wayne meglátogatja Barryt. De Affleck helyett George Clooney jelenik meg a vásznon, ami előtt Barry értetlenül áll. A fentebb leírt dolog pedig Smithtől azért is érdekes, mert korábban a Comic Book Movie olyan infókat osztott meg, hogy az eredeti tervek szerint Clooney tűnt volna fel a filmben, hanem Bale szállt volna ki a kocsiból.

SPOILER VÉGE

Az egyelőre nem világos, hogy Bale, aki három filmben is eljátszotta a sötét lovagot, miért nem vállalta újra a szerepet. Egy korábbi interjúban adott válasza talán tiszta vizet önthet a pohárba, mert ebből leszűrhető, hogy csak egy esetben öltené magára újra a Batman jelmezt:

„Ha Chris [Nolan] odajönne hozzám, és azt mondaná: 'Van egy új sztorim', érdekelne. De ezen kívül nem hiszem.”

Kövess Minket!



Gamer szótár