Itt egy újabb játék, amiből kimarad a PlayStationös tábor

Itt egy újabb játék, amiből kimarad a PlayStationös tábor

Hát úgy tűnik, hogy erre is hiába vágynak majd a PlayStationösök.

Bár hamari lenne még bármit elkiabálni, mintha erősödne az Xboxos tábor. Persze a Sony és a PS5 már bőven megnyerte ezt a generációt, de az Xbox javíthat még picit a bukásán és egyelőre jó irányba haladnak. A Game Passt zabálják a játékosok és az Xbox exkluzív játékok sora is egyre ütősebbnek tűnik. És ugye még mindig lóg a levegőben a Call of Duty sorsa, idővel akár azt is elveszítheti a Sony. Messze még a konzolok új generációja, de ki tudja mit hoz majd a jövő.

Az viszont biztos, hogy most újabb játékról derült ki, hogy elkerüli a PlayStationös tábort és csak PC-re és Xboxra érkezik majd. Idén február óta tudjuk, hogy az IO Interactive valami új játékon dolgozik. A Hitman-játékokat hegesztő csapat valami egészen újba vágja bele fejszéjét, a kopasz bérgyilkos sztorija helyett ugyanis egy fantasy RPG-n dolgoznak, ami egyelőre csak a Project Dragon címszóra hallgat.

A játékról most az is kiderült, hogy a Microsofttal együttműködve a PC-s és az Xboxos tábort célozza, a Sony és a PlayStation kimarad. Persze nem tudunk még a játékról semmit, de ha bemutatják és tetszeni fog a játékosoknak, az megint fájni fog a Sonynak.

Ezeket olvastad már?

Közben pedig ne felejtsük el, hogy az IO egy hivatalos James Bond játékon is dolgozik, de annak megjelenésééig is még hosszú évek vannak hátra.

Kövess Minket!



Gamer szótár