A Logan rendezője nem örül Rozsomák visszatérésének

A Logan rendezője nem örül Rozsomák visszatérésének

Elkerülhetetlen volt, hogy Rozsomák és Deadpool egyszer egy közös filmben szerepeljenek.

James Mangold a legújabb filmje, az Indiana Jones és a sors tárcsája reklámozása közben természetesen nem tudta elkerülni, hogy a májusban indult Deadpool forgatása kapcsán ne kapjon pár kérdést a sajtótól. Ugyanis a Deadpool 3 nagy durranása az lesz, hogy Hugh Jackman visszatér Rozsomák bőrében. A karakter epilógusát pedig pont James Mangold rendezte pár évvel ezelőtt. Mondjuk pont ezért nincs is teljesen elragadtatva az ötlettől a rendező.

„Nem mondanám, hogy van olyan részem, ami nem azt kívánja, hogy bárcsak békén hagynánk [a karaktert és a színészt]. De úgyis lett volna egy másik Rozsomák. Lehet csináltak volna akkor csecsemő vagy rajzfilmes Rozsomákot. Amit csak ki lehet ebből facsarni, azt ki fogják. Én nem abban mérem a sikerem egy Logan-féle filmnél, hogy lezártuk-e a párbeszédet. De én lezártam a párbeszédet.”

Ezeket olvastad már?

De miután úgy is visszatér Jackman és Rozsomák a nagy képernyőre, Mangold próbált azért pozitív maradni és elmesélte, hogy ő milyen Deadpool–Rozsomák filmet csinálna:

„Több filmet is csináltam már Hugh Jackmannel, jó barátok vagyunk és sokat beszélünk. És az egyik dolog, amiről sokat beszélgettünk, már amikor a Logant csináltuk, akkor is, hogy milyen vidám ötlet volna egy Éjszakai rohanás vagy 48 óra, csak Deadpoollal és Logannel. Szóval teljesen megértem, hogy miért akarják megcsinálni ezt.”

A Deadpool 3 a tervek szerint 2024. november 8-án debütál a mozikban.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN