Star Wars: Mi a helyzet a Lando sorozattal?- Megszólalt a rendező!

Star Wars: Mi a helyzet a Lando sorozattal?- Megszólalt a rendező!

Justin Simien (Kísértetkastély) három évvel a Lando széria bejelentése után végre megtörte a hallgatást, de a rajongók nem fognak örülni.

Lassan az, hogy bejelentettek egy produkciót, már nem jelent semmit. Ez pedig hatványozottan igaz a Star Wars franchise alkotásaira, főleg miután a Disneynek nem ment jól az elmúlt néhány esztendőben és emiatt többek között a Lucasfilmnek is vissza kell vennie a tempóból. Most egy újabb projekt sorsa táncol kardélen, hiszen Kathleen Kennedy már 2020-ben bejelentette, hogy Justin Simient egy Star Wars: Lando (Donald Glover játszotta őt a Solo: Egy Star Wars-történetben) című sorozattal bízták meg, amely a Disney+-ra érkezik, már ha valamikor is elkészül. Három esztendő alatt nem sokat haladtak a munkálatokkal, bár 2023. elején maga Kennedy ismerte el, hogy még mindig készül.

Ezeket olvastad már?

Most Simien is megszólalt az ügyben, de semmi kecsegtetővel nem tudott szolgálni, mindössze annyit osztott meg a rajongókkal, hogy jó ideje nem kapott semmiféle információt a szériáról.

„Elmerültem benne és sok időt töltöttem azzal, hogy egy igazán nagyszerű sorozatot hozzunk össze. Úgy érzem mindenki imádta, de tudod az időbeosztás miatt szüneteltetnünk kellett, legalábbis ezt mondták, és a legutóbbi infokat még 2020-ban kaptam. Szóval sajnos nem tudom, fogalmam sincs mi van vele.”

Eközben az év elején Donald Glover is elmondta, hogy szívesen eljátszaná újra Lando-t, és szerinte nagyon szórakoztató lenne ismét őt alakítani. A színész úgy véli, hogy a világjárvány óta az emberek elgondolkodtak azon mennyire is értékes az idő.

„Nem érdekel, hogy olyasmit csináljak, ami csak időpocsékolás lenne vagy pusztán a pénzért. Sokkal inkább olyan emberekkel töltöm az időmet, akikkel élvezek minden pillanatot.”

Bár sokat akkor nem árulhatott el a projektről, hozzátette, hogy beszélt róla Kennedyvel, és a Lando sorozatot határozottan szeretnék elkészíteni.

Kövess Minket!



Gamer szótár