A közösség kitalálta, hogy mikor kapjuk meg a CS2-t?

A közösség kitalálta, hogy mikor kapjuk meg a CS2-t?

Most olcsó a CS2-es összeesküvés-elmélet, vegyétek, vigyétek!

11 gyönyörű év után véget ér a CS:GO, de jön helyette a Counter-Strike 2. Az elképesztően sikeres franchise életében nagy fordulópont lesz ez, mégha nem is olyan éles a váltás most, mint a korábbi verziók esetében. Ennek ellenére jogosan várják játékosok millió, hogy befusson a Source 2-es verziója kedvencüknek. Csak azt nem tudjuk, hogy mikor kerül erre sor. Vagy mégis?

A Valve hivatalos álláspontja szerint 2023 nyarán kapjuk meg a CS2-t. Igaz, ezt lehet értelmezni naptári és csillagászati nyárként is, szóval még a szeptember kétharmada belefér. Korábban keringtek pletykák arról, hogy júniusban megkapjuk az új CS-t. De azóta már három béta frissítést is kaptunk a még mindig nem hibátlan játékhoz – benne például az új Overpass-szal –, szóval ez nyilván nem következett be. Viszont pont a legújabb frissítés segíthet nekünk kitalálni, hogy mikor is jöhet a CS2.

Ezeket olvastad már?

Itt fontos megjegyezni, hogy csakis rajongói teóriáról van szó és már-már komolytalan az, ami most következik. Ugyanis egyre valószínűbb, hogy az egyik napról a másikra kiadás helyett két-három hetes periódusokban jönni fognak az újabb és újabb béták, valamint az ezekre szóló meghívók, hogy a Valve letesztelhesse az összes hivatalos pályát a megjelenés előtt. Ancient, Inferno és Anubis pedig még nem kerültek be eddig. Szóval az egyik dátum szerintünk esélytelen, a másik pedig valószínűtlen. De azért nézzük meg, hogy miről is van szó.

Az új Overpasson található két óra. Ezek alapból azért keltették fel a közösség érdeklődését, mert ugyanaz szerepel mindkettőn. Bár ez nem meglepő, mert ugyanott találhatóak az órák és általában az a jó, ha ugyanazt is mutatják ilyen körülmények között. Viszont a mutatók alapján a következő számokat olvashatjuk le az órákról: 8 5 vagy 8 24. A számokból pedig arra következtetnek a játékosok, hogy augusztus 5. vagy 24. lehet a CS2 megjelenésének napja. Ezen a ponton mi nem sok esélyt látunk erre és valószínűleg a fejlesztők is jót nevetnek mindenkin, aki ezt az órás dolgot elhiszi. De talán!

Kövess Minket!



Gamer szótár