Fortnite x Call of Duty együttműködés jöhet idén

Fortnite x Call of Duty együttműködés jöhet idén

Úgy tűnik, hogy az idei évben még számos meglepetésre számíthatunk a Fortnite-on belül.

Kijelenthető, hogy már heti szinten érkeznek a Fortnite-ba a különböző együttműködésekből származó tartalmak, melyeket gyakran észre sem veszünk, és nem is kapnak akkora hírverést. A végtelen számú kollaborációnak várható hatása volt, hogy az ingerküszöb megemelkedik, ezért folyamatosan egyre komolyabb tartalmakkal kell meglepnie a játékosokat az Epic Games-nek, hogy fenntartsa az érdeklődést. A napokban kiszivárgott, hogy idén érkezhet egy Call of Duty crossover, ami sikeresen megbolygatta az állóvizet.

Ezeket olvastad már?

BURNN – ismert szivárogtató – osztotta meg egy tweetben, hogy decemberben Fortnite x Call of Duty együttműködés jön. Egyenlőre azt nem tudni, hogy honnan kapta az értesülést, de számos hasonló dolgot tudott már előre a múltban, így hiteles forrásnak számít.

Azért is tekinthetünk bizalommal a leakre, mivel az Epic Games nemrég bejelentette, hogy nagyon izgalmas ősz és tél vár a játékosokra, ahol olyan tartalmakra számíthatunk, melyeket előtte még soha nem láttunk. Személy szerint azt gondolom, hogy a brutális együttműködéseken túl, akkoriban válik majd elérhetővé a régóta várt belsőnézetes mód is. Sajnos most nem tehetünk mást mint várunk, és figyeljük a további szivárogtatásokat, melyek talán több információval szolgálnak a számunkra.

Kövess Minket!



Gamer szótár