Fortnite x Nike – Izgalmas együttműködés vette kezdetét

Fortnite x Nike – Izgalmas együttműködés vette kezdetét

Ezentúl a Battle Royale-ban is magunkra ölthetjük kedvenc ruhadarabjainkat.

Ahogy arra számítani lehetett, az Epic Games maximálisan kihasználja az Unreal Editor által nyújtott lehetőségeket, ezzel pedig a kollaborációk egy része a Creative-ba költözhet. A legújabb együttműködés a Nike-kal történt, mely során számos izgalmas tartalmat kaptunk a megszokott kozmetikai elemeket túl is.

Létrehozták az Airphoria nevezetű térképet, melyben megtapasztalhatjuk a ruhamárka kultúráját, felfedezhetünk érdekes dolgokat, valamint egy értékes jutalomra is szert tehetünk – Air Max 1 '86 Back Bling.

Miközben bejárjuk a térképet, figyeljünk arra, hogy megtaláljuk az elveszett Air Max grálokat, és miénk is a hátizsák. Természetesen az Item Shop sem maradt üresen, melyet a márka rajongóinak kötelessége meglátogatni. Több skin, de hozzájuk kapcsolódó számos kozmetikai elem is megvásárolható, melyekkel a Battle Royale-ban is kifejezhetjük rajongásunkat. Ezeket az alábbi galériában tekinthetitek meg.

A galériáért kattints a képre!

A Creative map – és valószínüleg az itemek is – június 27-éig érhetőek el. Fedezzétek fel az újdonságokat, nehogy később megbánjátok, hogy kimaradtatok belőle. A 2118-5342-7190-ás kóddal érhetitek el.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár


Tetszenek a Nike-os itemek?

  • 50 %
  • 50 %