Hamarosan Verdák együttműködéssel erősít a Fortnite

Hamarosan Verdák együttműködéssel erősít a Fortnite

Ez lehet az év kollaborációja!

A Fortnite-ban már viszonylag a kezdetek óta nagy jelentőséggel bírnak a különféle járművek, melyek közül mostanra 43 különbözővel találkozhattunk. Az egész Chapter 1 Season 4-ben kezdődött a Shopping Carttal, majd később olyan járgányokkal bővült a a sziget felhozatala, mint például a Quadcrasher, de ne feledkezzünk meg a B.R.U.T.E.-ről és a hasonló őrültségekről sem. Mikor az Epic Games felvásárolta a Rocket League-t is, még nagyobb hangsúlyt kaptak az autók, és számos közös együttműködés kezdett kibontakozni. Tavaly novemberben a Verdák főszereplője, Villám McQueen is elérhetővé vált az autósfocis játékban, hamarosan pedig a Battle Royale-ban is tiszteletét teheti.

Már a Rocket Leauge együttműködés kezdetekor is szóltak arról pletykák, hogy idővel a Fortnite-ba is bekerülhetnek az egyik kedvenc gyerekkori mesénk szereplői, azonban az idő előrehaladtával ez feledésbe merült. Most az adathalászok szinte a semmiből találtak ismételten erre utaló jeleket, és egyöntetűen egyetértenek abban, hogy a közeljövőben Verdák x Fortnite kollaboráció fog megvalósulni.

Azt, hogy ez pontosan mit is jelenthet még teljes homály fedi, azonban 90%-ig biztosak lehetünk abban, hogy a járgányok a Fortnite Battle Royale részében is megfognak jelenni. Kicsit megkavarja a teóriákat az, hogy pár napon belül kezdődik a Chapter 2 OG, hiszen ilyenkor inkább a múlt eseményeire koncentrálunk, ez azonban nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy ez idő alatt valósul meg a crossover.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár