Fortnite: Újabb izgalmas hírek érkeztek az OG évaddal kapcsolatban

Fortnite: Újabb izgalmas hírek érkeztek az OG évaddal kapcsolatban

Minden játékos tűkön ülve várja, hogy kezdetét vegye a Chapter 2 OG.

A Fortnite megannyi különleges időszakot tudhat a háta mögött, hiszen 7 év alatt folyamatosan változott, és fejlődött, hogy izgalmas maradjon a közösség számára. Ettől függetlenül mégis mindenki vágyakozva tekint vissza a játék kezdeti fázisára, amit tökéletesem alátámasztott a 2023. novemberi OG évad is, mely során rekord mennyiségű játékos gyűlt össze. Az akkori számokat látva már sejteni lehetett, hogy az Epic Games a jövőben is élni fog ezzel a lehetőséggel, most pedig már a Chapter 2 OG küszöbén állunk, mely ismételten visszarepít bennünket jó pár évvel ezelőttre. Ahogy közeledik az évadváltás, úgy tudunk meg egyre többet arról, hogy pontosan mire is számíthatunk.

Az Epic elkezdett jeleket elhinteni az utóbbi időszakban, melynek részeként bizonyos tartalomgyártók egy különleges csomagot is kaptak, ami megannyi izgalmas dolgot rejthet magában. Ehhez az alábbi szöveg volt csatolva.

„Itt az ideje, hogy lejátszd kedvenc albumaid B-oldalát. Emlékszel a 2. fejezetre? Új külsővel és új ütemekkel tér vissza. Menj rá az aranyszezonra. Üdvözöljük a Fortnite Chapter 2 OG – Remixben" – áll az Epic üzenetében.

Az ajándékokból az érintettek összességében azt vonták le, hogy új Midas és új TNTina skinre számíthatunk, visszatérhetnek a játékba a cápák, a Boom Box, a Boogie Bomb és a mindent megváltoztató Rift pillangó is. Az elkövetkezendő hetekben minden bizonnyal még több utalás fog érkezni, és mire Chapter 2 OG kezdődik, összeáll a teljes kép.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár