K&H MNEB LoL: Kifejezetten fordulatos szériákkal indult a harmadik minor

K&H MNEB LoL: Kifejezetten fordulatos szériákkal indult a harmadik minor

Négy Bo3 már a mezőny mögött van, a héten már két csapat biztosan búcsúzik a minortől.

Három meghívottal és öt, a selejtezőből bejutott csapattal startolt el a K&H MNEB égisze alatt futó Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H 2023 harmadik minor kupája. A major előtti utolsó nagy megmérettetés első fordulóira semmi panasz nem lehet, ugyanis szoros szériákból nem volt hiány. Holnap a felső ági elődöntőkkel folytatódnak a küzdelmek, az előző két bajnokát próbálja majd megállítani a Spirit Gaming és a Golden Fox Esports. A mérkőzésekről ha nem akarsz lemaradni, azkkor az esport2tv Twitch-csatornát keresd majd fel 18:00 magasságában ezen a héten kedden és csütörtökön.

Ezeket olvastad már?

NBA vs EGW és GF vs EXH, avagy a 2-1-ek

Maratoni hosszúságú nyitánnyal készültek a játékosok a nézők legnagyobb örömére. Hiába ragadta magához az első győzelmet azonban az EGW, a címvédő rendezni tudta a sorokat, így egy elképesztően izgalmas, 45 percnél is tovább tartó meccsen kiegyenlítettek. Onnantól kitartott a lendület a záró összecsapásra is, így alsóágra került az ex-Team Plague. Hasonlóan alakult a forgatókönyv a másik párharcban is. Az Exhelp Gaming remekül indított, azonban működött a  "Yaztrom kasza" ráolvasás a szurkolók részéről, így a veterán lövész vezetésével fordítani tudtak a Rókák.

Az LLH és a SPRT 2-0-zott

Hatalmas rangadót vívott egymással a Z2H és az LLH, azonban Frenzyék jobban koncentráltak a kritikus pillanatokban. Frennáék megmutatták, hogy komolyan kell számolni velük, azonban még egyszer nem engedhetnek ekkora comebackeket az ellenfelüknek, ugyanis már az alsóágon kell harcolniuk a kiesés elkerüléséért. A Spirit Gaming jóval simább szériában múlta felül a Bigegobotlane-t, megérdemelt sikerrel a zsebükben várhatják az NBA elleni Bo3-at Kakaóbabék.

Kövess Minket!



Gamer szótár