K&H MNEB LoL: Itt van 5 furcsa hősválasztás a harmadik minorról

K&H MNEB LoL: Itt van 5 furcsa hősválasztás a harmadik minorról

Ezért is megéri nézni a legrangosabb magyar LoL-os kupasorozat minden mérkőzését.

Egészen augusztus első hétvégéjéig várnotok kell, ha újra szeretnétek fogyasztani a Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H harmadik minor kupájának összecsapásaiból. Két együttes már búcsúzott a küzdelmektől, de hatan továbbra is versenyben vannak a bajnoki cím megszerzéséért. A legjobb helyről a Nem broken az ADC xD és a Lenovo Legion Honvéd várhatja a folytatást, ugyanis az előző két minor győztese már ott van a felső ági döntőben. Ráhangolódásképp az utolsó nagy rohamra, itt van öt olyan hős, aminek választásán meglepődhettetek, ha csak és kizárólag a profi meccsek metájából indultok ki.

Ezeket olvastad már?

Sora - Ziggs

Gtrik helyett a tapasztalt magyar mides kezdett az NBA legelső meccsén, azonban hiába hozta be egyik jellegzetes karakterék, az Edifier Afterglow Esports Egyesület elcsaklizta a győzelmet a címvédő orra elől. 

AlexandR - Amumu

A Golden Fox Esports vs EXHELP Gaming Bo3 1-1-re állt, amikor úgy döntött a selejtezőből bejutott csapat, hogy Amumura bízzák a jungler feladatkörét. Sajnálatos módon nagyon rosszul sült el a pick, K'Santéval együtt hatalmas hátrányba kerültek már a korai szakaszban, ahonnan nem volt visszaút.

Aledos - Kassadin

A Zero2Hero E-sport Academy midese megkapta kedvenc karakterét, azonban hiába scale-elt egész jól, érte el a 16-os szintet, a győzelmet kiénekelték a szájából neki és csapatának. A Lenovo Legion Honvéd bizonyára tisztában volt vele, hogy ez a pick gondot okozhat nekik, de jól felkészültek az Üresség vándorából.

Tuli - Nilah

A mezőnyben egyedüliként a Spirit Gaming ADC-je döntött úgy, hogy a Solo Queue-ban nagyon erős, cserében elképesztően népszerűtlen lövésszel keseríti meg az ellenfelek dolgát. Az NBA ellen ez a hős nem sok vizet zavart, egy-két megmozduláson kívül szinte teljesen láthatatlan volt a vereséggel végződő összecsapáson.

Shyro - Heimerdinger

BeryL 2022-es Worldsön bemutatott tündöklése óta tudja már az egész világ, hogy a Heimi supportokat komolyan kell venni. Shyro ezt a feltételezést alátámasztotta egy remek teljesítménnyel, a 18 000 feletti sebzés mutatja, hogy tökéletesen zónázta a teljes Z2H csapatát.

Ti milyen hőst látnátok majd szívesen a 13.15-ös frissítésben a legjobb magyar LoL-osok kezében?

Kövess Minket!



Gamer szótár