Most már biztos, hogy Benedict Cumberbatch visszatér az MCU-ba

Most már biztos, hogy Benedict Cumberbatch visszatér az MCU-ba

Ezt maga a színész közölte, méghozzá csalafinta módon.

Sokakban nem hagyott mély nyomot a Doctor Strange az őrület multiverzumában című film, azonban a stáblista utáni egyik jelenet szerint vár még kaland a varázslóra. Egyrészt megjelent Strange harmadik szeme, de felkereste őt a Charlize Theron által megformált Clea is. Ezt követően viszont nem igazán hallottunk róluk, bár Benedict Cumberbatch már korábban elmondta, hogy szívesen csinálna még egy filmet, hiszen sok mindent elmesélhetnének még.

Ezeket olvastad már?

A JW3 Speaker Series vendégeként Benedict Cumberbatch pedig most megerősítette, hogy biztosan visszatér Doctor Strange-ként az MCU-ba, azt viszont nem sikerült megtudni melyik alkotásra gondolt, mikor azt mondta több produkció is elkészül a következő esztendőben.. Tehát egyelőre nem tiszta, hogy saját filmet kap vagy egy másik produkcióban vendégszerepel majd. A projekt forgatása jövőre kezdődik.

Egyelőre hivatalosan a Doctor Strange 3. részét még nem jelentették be és egyesek szerint Cumberbatch valószínűleg a Bosszúállók legújabb felvonására, A Kang-dinasztiára utalhatott, ámbár a legutóbbi módosításokat követően ezt a filmet csak 2026-ban mutatják majd be, így nehéz elképzelni, hogy valóban erre gondolt volna.

Egy másik lehetséges MCU-projekt, amelyben Benedict Cumberbatch Doctor Strange-je feltűnhet, a Fantasztikus Négyes. Ez a cameo már csak azért is működhetne, mivel a varázsló már találkozott a John Krasinski által megformált Reed Richards-szal korábban. A másik tipp a Penge, amelyről az a hír járja, hogy ez előkészíti majd a Midnight Suns nevű csapatnak a terepet, viszont az Amerikai Írószövetség (WGA) folyamatban lévő írósztrájkja miatt egyelőre ennek az előkészületei is kérdésesek.

Kövess Minket!



Gamer szótár