Ilyen statokkal lép pályára Szoboszlai az EA Sports FC 24-ben

Ilyen statokkal lép pályára Szoboszlai az EA Sports FC 24-ben

A középpályás fantasztikus idényt zárt Lipcsében, így az EA is erősítette a statjait a következő játékában.

Folyamatosan érkeznek az újabb és újabb információk az EA Sports FC 24-ről és ez már a szeptember 29-i megjelenésig biztosan így is marad. Az EA elkezdte bemutatni a játék funkcióit, megkaptuk az első trailert, majd ezután megismerhettünk újabb három nagy újdonságot, valamint a játékstílusokat is. Ezeket követően pedig a karrier módon volt a hangsúly, amellyel azért nem voltunk maradéktalanul elégedettek

Azonban volt egy pillanat a bemutató során, amire mi magyarok különösen felkaphattuk a fejünket: a training plan során ugyanis mutatták a Liverpool csapatának kezdőjét és cserepadját, ahol a magyar válogatott csapatkapitánya is szerepelt. Ugyan még a padon ül, de remélhetőleg a legtöbb esetben a pályán hallgatja majd a kezdő sípszót a 70 millió euróért csapatot váltó játékos. 

Ezeket olvastad már?

A támadó középpályás a FIFA 23-ban 79-es besorolást kapott, az EA FC 24-ben 82-es lesz, tehát az EA-nél is felfigyeltek a tavalyi kiváló szezonjára Lipcsében. Ezzel egyébként klubon belül sincs szégyenkezni valója, mert előkelő helyet foglal el társai között, és egy jó szezonnal Jürgen Klopp irányítása alatt csak még tovább fejlődhet. A nagy sztárok közül egyébként Alisson 89-es, Virgil van Dijk 88-as, de hiányzik például Mohamed Salah vagy Trent Alexander-Arnold is a képről.

Az EA Sports FC 24 szeptember 29-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre. 

Kövess Minket!



Gamer szótár