Liam Hemsworth csak később mutatkozhat be Geraltként

Liam Hemsworth csak később mutatkozhat be Geraltként

A gyártást ugyanis 2024-re halasztották.

A harmadik évad egyre több rajongónál csapta ki a biztosítékot, és nem csak azért, mert most láthatták utoljára Henry Cavillt Ríviai Geraltként, hanem mert eléggé gyengére sikeredett az új szezon. A mások probléma pedig, hogy a 2024-es bemutatót tervező stáb egyelőre biztosan nem vághat bele a munkába, ugyanis a SAG-AFTRA Hollywoodban zajló, forgatókönyvírókat és színészeket érintő sztrájkja – hogy a hollywoodi színészek jobb fizetésért és munkakörülmények mellett dolgozhassanak – miatt a negyedik szezon elég sokat csúszik.

Ezeket olvastad már?

A Netflix szériájának forgatása alapvetően 2023 szeptemberében kezdődött volna, majd 2024 májusában fejeződött volna be. A Redanian Intelligence szerint azonban a gyártást teljes egészében áttolták 2024-re, egy meg nem nevezett időpontra. Liam Hemswort debütálása tehát Geraltként még jócskán várat magára, legelőször ezen információk alapján valószínűleg csak 2025-ben láthatjuk őt a sorozatban. A 4. évadban Liam Hemsworth veszi át a szörnyvadász Geralt of Rivia főszerepét, mivel Henry Cavill három évad után búcsút intett a produkciónak.

A streamingplatform nem indokolta a csúszást egyébként, de alighanem a SAG-AFTRA folyamatban lévő sztrájkja miatt történt ez a módosítás. A The Witcher forgatását egyébként az írósztrájk ellenére is szerették volna folytatni, de a színészek csatlakozása már nem teszi lehetővé a stábnak a munkát és valószínűleg nem lesz vége ennek a megmozdulásnak szeptember előtt.

A The Witcher 3. évadának 2. fejezete július 27-én került fel a Netflixre, szóval a harmadik évad még egészen friss és ropogós, és ha nagyon hiányozna a Vaják, akkor a negyedik szezonig még a kezdetektől is újra meg lehet nézni egyben az egészet.

Kövess Minket!



Gamer szótár