Gyorsabban haladhatsz a Diablo IV-ben, mint valaha

Gyorsabban haladhatsz a Diablo IV-ben, mint valaha

A játék változik, de a játékosok folyton találnak újabb megoldást arra, hogyan fejlődhetnének gyorsabban.

Bár a Diablo IV körüli hype szép lassan oszlik el, és voltak, akik a szezon 1 változtatásai miatt otthagyták a játékot, azért a játékosok továbbra is nyüstölik és keresik a legjobb lehetőséget a fejlődésre. Most úgy tűnik, találtak egy remek megoldást, méghozzá egy dungeont, ahol olyan sok ellenség van összezsúfolva, hogy körülbelül 2 óra alatt lehet vele elérni a 40-es szintet, ha az elsőről indulsz.

Az 1.1.1-es javítás 50%-kal több szörnyet adott hozzá a Nightmare Dungeonökhöz. A patch jegyzetekben leírtak alapján úgy tűnt, hogy az újonnan létrehozott karakterek nem részesülhetnek a buffból, amíg nem érik el az 50. szintet, és nem használnak egy tárgyat, amivel egy normál dungeont átváltoztatnak a Nightmare változatává. Nos, kiderült, hogy nem kell semmitől tartani, a Blizzard minkét verziót buffolta.

Ezeket olvastad már?

A Domhainne Tunnels egy Scosglen közepén található dungeon, amely most már a normál verzióban is hemzseg a moboktól, a változás nagyon szembetűnő a néhány héttel ezelőtti állapothoz képest. Ez pedig egy fantasztikus módszert kínál arra, hogy villámgyorsan szinteket fejlődhess. 

Egy Diablo IV-es tartalomgyártó, Raxxanterax már korábban is kiemelte ezt a dungeont, ám akkor még a Nightmare verziójáról volt szó, hogy mennyire jó xp-farm, ha az 50. szint körül vagy. Most azonban kiderült, hogy már előtte, konkrétan az 1. szinttől kezdve egy tökéletes hely lehet a fejlődéshez, nem is kell mást tenned, mint:

  • Lépj be a Dungeonbe
  • Győzd le a mobokat anélkül, hogy kiszabadítanád a foglyokat.
  • Amennyiben megvagy, nyisd meg az emote wheelt (E) és használ a „Leave Dungeon” parancsot
  • Nyisd meg a Journalt (J) és válaszd a „Reset Dungeon” opciót
  • Lépj be ismét a dungeonbe és ismételd meg a folyamatot.

Abban az esetben, ha el kell adnod tárgyakat, ahelyett, hogy a 3. lépésben elhagynád a dungeont, teleportálhatsz a városba, visszaállíthatod, majd visszatérhetsz a portálon keresztül, hogy újraindítsd a folyamatot. A Blizzard hajlamos gyorsan reagálni az ilyen esetekre, mert alapvetően nem rajong az ilyen megoldásokért, de az 1.1.2-es patch során látszólag még érintetlen marad, szóval van még egy kis időd kihasználni, ha szeretnéd.


A BLIZZARD LŐTT PÁR ÖNGÓLT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN, DE A DIABLO 4-GYEL MINDENT KIJAVÍTHATNAK. HA ÉRDEKEL A DIABLO 4, MEGTALÁLOD A KONZOLVILÁG KÍNÁLATÁBAN.

Kövess Minket!



Gamer szótár