Gamescom 2023: Játékmenet videón a Call of Duty Modern Warfare 3!

Gamescom 2023: Játékmenet videón a Call of Duty Modern Warfare 3!

Kaptunk már több trailert is az idei MW3 kapcsán, de ilyen részleteiben még nem láthattuk az Activision legújabb shooterét.

Nem egy könnyű úton jutott el a Call of Duty Modern Warfare 3, ahol most tart. Hónapokig az sem volt biztos, hogy az Activision szakít-e a hagyományokkal és idén nem ad ki önálló CoD-ot. Végül a folytatás mellett döntöttek, de sokáig homály fedte a részleteket. Persze szivárogtatások érkeztek, de hivatalos bejelentésekig egészen augusztusig kellett várni. Azóta viszont nincs megállás, tudjuk, hogy november 10-én érkezik a játék, de már október 6-án indul az első béta teszt. Megismerhettük a főellenség Makarovot és már egy rövid gameplay traileren is túl vagyunk.

Ezeket olvastad már?

Nem hagyott azonban magunkra a játék a 2023-as Gamescom során sem. Ismét megerősítették, hogy minden eddiginél nagyobb nyílt világú zombis élményt kapunk. A hangsúly azonban most a kampányon van, és egy teljes pályát megmutattak, ahol az Operation 627 veszi kezdetét. Az előző trailerből ismerős búvárjelenettel indulunk, ahol a Task Force 141 csapata próbál rajtaütni egy várbörtönön. Azonban a választás minden eddiginél jobban a mi kezünkben lesz. Sokkal és nyitottabb és szabadabb lesz a kampány, ahol válogathatunk a módszerek közül, vagyis például eldönthetjük, hogy mennyire próbálkozunk a lopakodással, vagy csak egyszerűen rátörjük az ellenségre az ajtót.


AZ ÚJ CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 3-RA MÁR MOST IS LECSAPHATSZ A KONZOLVILÁGBAN!

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.