5 évvel a bejelentést követően végre döntés született a Nightwing mozifilmről!

5 évvel a bejelentést követően végre döntés született a Nightwing mozifilmről!

Eldőlt a DCEU-s Nightwing mozifilm sorsa is végre.

Napvilágot látott már néhány kevésbé ismert karakter alkotása is az DCEU-ban az elmúlt egy évtizedben – Shazam vagy Kék Bogár –, így nem lett volna meglepő, ha Nightwing megkaphatta volna a saját történetét. Ráadásul 2018-ban be is jelentették, hogy elkészítik a mozifilmjét, ami aztán évekig a fejlesztői pokolban ragadt.

Ezeket olvastad már?

A hírek szerint semmiféle Nightwing filmet nem kap a nagyközönség, ugyanis a tisztogatás és megújulás nevében ez a projekt is ment a kukába. Mivel egy egy új, összefüggő univerzumot szeretne létrehozni a stúdió, ezért nem csak, hogy új kezekbe (James Gunn és Peter Safran) adta át a stafétát, de törölt minden értékelhetetlen alkotást a Warner Bros., ezért Nightwing moziról is lemondhatunk. Korábban lesöpörték az asztalról a már kész Batgirl-filmet, illetve számos DC tévésorozat, köztük az Arrowverse nagy része is kaszát kapott. A törlések egy része az új DC-univerzum miatt, másik része pedig a Warner Bros. Discovery pénzügyi problémái miatt történt.

Ne felejtsük el, hogy mielőtt James Gunn átvette volna a DC Universe felett az irányítást, és bejelentette volna az 1. fejezetet (Istenek és szörnyek alcímmel), addig más fejlesztés alatt álló projektekről is lehullott a lepel. Az egyik ilyen alkotás a Nightwing volt, amelynek címszereplője Dick Grayson lehetett volna, a rendezői széket pedig a The LEGO Batman Movie első embere, Chris McKay foglalta volna el.

Kövess Minket!



Gamer szótár