Craig Mazin elárulta mikor kaphatna spin-off sorozatot a The Last of Us széria

Craig Mazin elárulta mikor kaphatna spin-off sorozatot a The Last of Us széria

Nyitottan állnak a kérdéshez, de azért szeretnék, ha legalább olyan jó munkát végeznének egy spinoff esetében, mint az a fő sorozatnál látható.

Ritka nagy sikert ért el a The Last of Us adaptációja az HBO Maxon, ezért nem volt véletlen, hogy előbb berendelték, aztán pedig már elő is készítették a második évadot. A videójáték alkotói, Craig Mazin és Neil Druckmann azonban most egy másik témával kapcsolatban is megszólaltak, igaz egyelőre ez kettejük között még nem volt beszédtéma. Úgy tűnik, hogy a The Last of Us poszt-apokaliptikus HBO-sorozatából a jövőben spinoffokat is készíthetnek.

Ezeket olvastad már?

Erről az ötletről még nem csevegtek senkivel, de egyértelműen nyitottak rá. Már csak azért is, mert az első évad széleskörű elismerésben részesült kapott, ami 24 Emmy-jelölést eredményezett, és az HBO egyik legnézettebb szériává vált az év első felében. Ez pedig nem csak a folytatás, hanem a lehetséges spinoffok előtt is megnyitotta az utat.

A The Wrapnak nyilatkozott a WGA sztrájk alatt Mazin ennek a lehetőségéről. Bár ő jelenleg The Last of Us 2. évadjára koncentrál, de a showrunner nyitott az eszmecserére, és bár Druckmann-nal még nem beszélgetett el erről, úgy véli, társalkotója szintén érdeklődne a spinoffok iránt, ha azok kellőképpen izgalmasnak hangzanak és remekül bővítik az univerzumot. Mazin teljes válaszát alább olvashatod:

„Erről még nem beszéltünk konkrétan, mert annyira a fő történet elmesélésére koncentrálunk. Nem vagyok ellene annak az ötletnek, hogy más sorozatok is merítsenek ezekből a karakterekből vagy ebből a világból. Nem tudom, hogy én személy szerint mennyivel több Last of Us-t tudnék még csinálni. Úgy értem, ez a sorozat olyan nagyszabású, hogy a maradék néhány értékes évtizedemből egyet elégetek, hogy ezt a történetet elmeséljem. De semmi bajom a spinoffokkal. És biztos vagyok benne, hogy Neil-t is érdekelné egy jó koncepció. Ha lenne valami, aminek lenne értelme, akkor nem látom akadályát miért ne lehetne megvalósítani. Nagyon remélem, hogy ha lesz valami ilyesmi, akkor azt ugyanolyan gondossággal, tisztelettel és szeretettel készítik el, mint mi a jelenlegi széria esetében.”

Kövess Minket!



Gamer szótár