Tudod, hogy hány Ferrari árát költötted el eddig CS:GO-ban?

Tudod, hogy hány Ferrari árát költötted el eddig CS:GO-ban?

Ezzel a módszerrel könnyedén megtudhatod, hogy mennyi pénzt tettél bele Lord Gaben zsebébe.

Aligha mondunk nagy újdonságot azzal, hogy a CS:GO-ban a világ összes pénze se lenne elég ahhoz, hogy minden skint beszerezzünk, amire fáj a fogunk. Van, hogy több százmillió forintokért kel el egy-egy darab, szóval előfordul, hogy még egy kicsit sírunk is belül az árakat látva. Persze ez a fajta költekezés kevesek szórakozása, a többség ennél jóval kevesebbet fordít ládanyitásra vagy skinvásárlásra. De vajon tudod, hogy mennyit költöttél már el a 11. születésnapját ünneplő játékban? Nem? Nem kell aggódni! Most ugyanis megmutatjuk, hogy hol lehet szörnyülködni a számokon.

Először is, meg kell nyitni a jó öreg Steamet, ahol a saját profilra kell menni:

Ezeket olvastad már?

Ha ez megvan, akkor a jobb oldali oszlopban található Kitűzők feliratra kell kattintani. Itt pedig elő kell keresni a Counter-Strike: Global Offensive-et a listából:

A következő és egyben utolsó lépés is egyszerű. A CS:GO-nál a „Hogyan kaphatsz kártyákat játékokból?” feliratra kell kattintani, ami felhoz egy kis ablakot. Itt azt a mondatot kell megkeresni az ablak közepén, hogy „körülbelül X USD pénzmennyiséget költöttél ebben a játékban e kártyaszett megjelenése után” és már meg is tudhatod, hogy hány Ferrari árát sikerült elherdálni eddig a játékon belül:

Erről a módszerről annyit kell tudni még, hogy a feltűntetett összeget 2013. május 15-től, vagyis a cserekártyák megjelenésének napjától, de a skinek megjelenése előtti időktől kezdve számítja a Valve. Viszont a cserekártyás kapcsolat miatt mindent tartalmaz, ami a játékhoz köthető steames költés volt azóta, legyen szó ládákról, matricákról, kulcsokról, majorös viewer passokról vagy akár operation passokról.

Úgyhogy a kezdeti szörnyülködés után érdemes azt is átgondolni, hogy utóbbi kettőből mennyit vettél az évek alatt és milyen hasznot hoztak a dropok miatt. Majd jöhet a szörnyülködés második hulláma, amikor rájössz, hogy még így is túl sok ment el a skinekre.

Hogyan reagáltál, amikor megtudtad, hogy mennyi pénzt tettél eddig Lord Gaben zsebébe? Írd meg kommentben!

Kövess Minket!



Gamer szótár