Titokzatos és brutális ellenfél bukkanhat fel a Deadpool 3-ban

Titokzatos és brutális ellenfél bukkanhat fel a Deadpool 3-ban

Professzor X elvetemült ikertestvére nagyobb fenyegetést jelenthet majd, mint eddig bárki az X-Menekre.

Kellemetlenül érintette a SAG-AFTRA sztrájk a Deadpool harmadik részének a forgatását, hiszen már javában zajlottak a munkálatok, amikor is az események hatására egyelőre szünetet kellett tartaniuk. Mindenesetre legalább megcsodálhattuk az egymással harcoló Ryan Reynoldsot (Deadpool) és Hugh Jackmant (Wolverine), aki végre megkapja a klasszikus X-Men szerkóját is a filmben.

Ennek ellenére van azért újdonság a produkcióval kapcsolatban, hiszen egy bennfentes arról számolt be, hogy tudja ki játssza majd a harmadik felvonás egyik negatív figuráját: Emma Corrin bújik majd egy titokzatos X-Men gonosztevő bőrébe. A hírek szerint ő lesz Cassandra Nova, Charles Xavier gonosz ikertestvére.

Nova X professzor szöges ellentéte, és a halál, valamint a pusztítás megszállotja. A képregényekben ő egy "mummudrai", egy parazita életforma, amely test nélkül született meg az asztrálsíkon. Mindezek ellenére képes volt lemásolni Xavier DNS-ét, hogy saját alakot öltsön. Amikor megpróbálta megölni a professzort az anyaméhben a saját köldökzsinórjával, Charles vissza tudott vágni egy pszichikai lökettel, és emiatt Nova halva született. Legalábbis ezt gondolták róla, azonban megúszta az incidenst és idővel képes elérte azt a szintet, hogy hatalmas fájdalmat tudott okozni Charles Xavier-nek és az X-Men-eknek.

Kihangsúlyozták egyébként, hogy Cassandra Nova nem a film főgonosza, hanem valójában egy a főgonoszok közül, tehát rajta kívül még lesznek néhányan, akik el akarják intézni Deadpoolt és az X-Meneket a Shawn Levy által rendezett filmben. Ráadásul, ha ez a pletyka beigazolódik, valószínűleg nem túlzás feltételezni, hogy Patrick Stewart mellett korább korábbi X-Men színészek is visszatérnek a Deadpool 3-ban. Reynolds és Jackman mellett eddig Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Morena Baccarin (Vanessa Carlysle), Stefan Kapičić (Piotr Rasputin/Colossus), Rob Delaney (Peter W. ), Brianna Hildebrand (Eloise Phimister/Negasonic Teenage Warhead), Shioli Kutsuna (Yukio), Matthew Macfadyen és Jennifer Garner (Elektra) nevét erősítették meg a szereplők közül.


Cassandra Nova Xavier (Emma Corrin keltheti őt életre a filmvásznon)

A Deadpool 3 a jelenlegi tervek szerint 2024. május 3-án kerülne a mozikba, de ez még változhat a folyamatban lévő WGA és SAG-AFTRA sztrájkok miatt.

Kövess Minket!



Gamer szótár