Starfield: Megvan, hogy mekkora lesz és mikortól töltheted elő a sci-fi RPG-t

Starfield: Megvan, hogy mekkora lesz és mikortól töltheted elő a sci-fi RPG-t

Már itt liheg a nyakadban az év egyik legjobban várt videójátékának előtöltése.

Minden kétséget kizáróan 2023 egyik, ha nem a legjobban várt eredeti IP-jának számít a Bethesda Entertainment legújabb grandiózus RPG projektje, a Starfield. Az űrben játszódó kaland során nagyjából 1000 egyedi bolygóra látogathatsz majd el, ahol különböző kihívások és küldetések várnak majd rád. A minőséget az a fejlesztőcsapat garantálja, akik korábban a The Elder Scrolls- és Fallout-szériával már beírták magukat a gaming történelemkönyvébe. Ezúttal is számítani lehet arra, hogy egy nagyon szövevényes történet húzódik majd meg a háttérben, amelynek felfedezése csak a játékos türelmén és kitartásán múlik. Ami biztos, hogy a Starfieldbe 2023. szeptember 6-án kóstolhatsz bele először hivatalosan, azonban a Constellation Edition vásárlóinak már 5 nappal korábban megnyílnak a kapuk, ők ezt a bónuszt is megkapják a kiadótól.

Ezeket olvastad már?

Mikortól lehet előtölteni a Starfieldet?

A kifejezetten fontos információt maga az Amazon leplezte le. Ha hinni lehet az egyik legnagyobb kereskedőnek (és miért ne lehetne), akkor 2023. augusztus 9-én, azaz holnapután már ki is sajátíthat az SSD-den/HDD-den egy nagyobb szeletet magának a játék.

Mekkora lesz a Starfield?

Ismét az Amazon információjára lehet hagyatkozni. Ha minden a jelenlegi tervek szerint alakul, akkor a programozók 125 GB-ot kérnek cserében azért, hogy futtathasd a sci-fi alkotást. Ez több mint 10 The Elder Scrolss V: Skyrim - Special Editonnek felel meg, igaz, már ez a remasterelt kiadás is közel 7 évvel ezelőtt jelent meg.

Te előrendelted már a Starfieldet?

Kövess Minket!



Gamer szótár