A The Last of Us írójával készül az új A Karib-tenger kalózai-film

A The Last of Us írójával készül az új A Karib-tenger kalózai-film

A Csernobil és a The Last of Us HBO-sorozatokról ismert showrunner árulta el, hogy nekilátott egy Karib-tenger kalózai rebootnak.

Craig Mazin megerősítette, hogy a SAG-AFTRA sztrájkja előtt a Disney rábólintott A Karib-tenger kalózai rebootjára.

„Mi felvetettük az ötletet, de azt gondoltuk, hogy ezt semmiképp sem veszik meg, túl fura. És mégis igent mondtak rá! Aztán Ted Elliot írt egy fantasztikus forgatókönyvet, majd megtörtént a sztrájk, és most mindenki várakozó állásban van.”

Ezeket olvastad már?

Bár a fejlesztés alatt álló Karib-tenger kalózai filmről egyelőre kevés részlet derült ki, de azt egyes bennfentesek tudni vélik, hogy a Disney már évek óta szeretett volna egy új részt. A pletykák szerint egy hatodik film is készülőben volt, mielőtt a franchise sztárját, Johnny Deppet volt felesége, Amber Heard családon belüli erőszakkal vádolta meg. Miután ennek következtében a Jack Sparrowt alakító színész kivált a produkcióból, a rajongók vad találgatásokba kezdtek a széria jövőjével kapcsolatban. Egyesek szerint a stúdió végleg lemondott a projektről, de olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint egy reboottal vágnak neki újból a kalózos kalandnak és a Barbie sztárját Margot Robbie-t szemelték ki a főszerepre. Erről Jerry Bruckheimer producer a következőket mondta:

„Úgy gondolom, hogy a forgatókönyv egyszer csak előkerül majd. Két különböző történetet dolgoztunk ki, de az egyik előrehaladottabb állapotban van, szóval most azon fáradozunk, hogy megpróbáljuk azt elkészíteni.”

Depp visszatérhet?

Továbbá Bruckheimer azon is erőteljesen dolgozik, hogy Depp visszatérjen Jack Sparrowként a nagyvászonra.

„Még mindig dolgozunk rajta, hogy visszaszerezzük Jack Sparrowt. Még semmi sem végleges, de egyelőre apró lépésekkel haladunk, hogy a forgatókönyv megvalósuljon.”

Ami Deppet illeti, a Heard ellen 2022-ben indított rágalmazási per során azt mondta, hogy már nem érdekli ez a szerep, és nem szeretné eljátszani a Fekete Gyöngy kapitányát a jövőben.

Viszont van valaki rajta kívül, aki szeretne visszatérni. Orlando Bloom, aki Will Turner bőrébe bújva tűnt fel több filmben is, az alábbiakkal hozta lázba követőit:

„Bizonyos szempontból nem bánnám, ha láthatnám, hogy Will hogyan nézne ki ma, mert annyira komoly fickó volt, de miután olyan sok időt töltött az óceán fenekén, érdekes lenne látni, hogyan érhetné el újra a felszínt és milyen lenne.”

A Mazin féle A Karib-tenger kalózai filmnek egyelőre még nincs megjelenési dátuma.


RENDELJ HATALMAS KEDVEZMÉNNYEL A DON PEPÉTŐL!

Szeptember 10-éig, minden 26 cm-es pizzára 20% kedvezmény jár a 'pcguru20', minden 32 cm-es pizzára 15% kedvezmény jár az 'esport15' kuponkódokkal. Irány a donpepe.hu, csapj le az akciós ajánlatra még ma!

Kövess Minket!



Gamer szótár